05 / 05 / 2024

yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi nerede kurulacak

yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi nerede kurulacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Bursa Akçalar Islah OSB'de çalışmalar başladı!

2003 yılında, 1/1.000 ölçekli imar planlarına işlenmek sureti ile hayata geçen Bursa kent merkezinin en batı ucundaki Akçalar Sanayi Bölgesi; Islah Organize Sanayi Bölgesi unvanı ile yeni bir döneme girdi.

Kayseri OSB'de imar planı değişikliği yapıldı!

İnecik Bölgesi’nde yer alan Kayseri Organize Sanayi Bölgesi yanında bulunan Islah Organize Sanayi Bölgesi alanında mevcut imar planında değişiklik yapılarak sanayi tesislerin yatırımına imkan tanındı.

Ödemiş organize sanayiye kavuşuyor!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçe ekonomisine büyük katkı sağlayacak organize sanayi bölgesinin altyapı ihalesinin yapıldığını, seçim sürecinde Ödemişlilere verdiği sözü tuttuğunu belirtti.

Organize sanayi bölgelerinde emlak vergisi nasıl uygulanır?

Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Organize sanayi bölgelerinde emlak vergisi uygulamaları yatırımların desteklenmesinde önemli unsurlardan biri de yatırımcıya arsa tahsis edilmesi veya düşük fiyat ve uzun vadeli kredi ile arsa satışının yapılmasıdır.

Emlak Konut'tan Konya Meram Yenice yer teslimi!

Emlak Konut GYO bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Konya Meram Yenice Arsa Satışı hakkında bildirim yayınladı. Yer Teslimi 19 Haziran Cuma günü yapıldı.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ne 742 bin liralık yatırım!

Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteğiyle Uşak Organize Sanayi Bölgesi atık su arıtma tesisine ilave ikişer bin metreküplük dört havalandırma havuzu yaptırdı. UOSB Başkanı Ali Yıldırım havalandırma havuzlarını inceledi...

Soma'da organize sanayi bölgesi kurulacak!

Recai Berber, Manisa’da konut açığının kapanacağını, organize sanayi, modern ve organik tarıma yatırımla hızlı kalkınmayı sağlayacaklarını, sosyal yaşam standartlarının yükseleceğini açıkladı.

GATEM-Gaziantep Organize Sanayi metro hattı yapılacak!

Gaziantep’in ulaşım master planında birçok projeyi hayata geçiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor.

Gaziantep Organize Sanayi-GATEM metro hattı geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başpınar Organize Sanayi Bölgesi ile GATEM arasında metro hattı yapıyor. İhalesi yapılan ve toplamda 25 km olan Organize Saniyi–GATEM arasındaki hat, Beylerbeyi, Gar, Seyrantepe ve GATEM güzergahında hizmet verecek.

Organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti!

Türkiye sınırları içinde bulunan bina, arsa ve araziler emlak vergisinin konusuna giriyor. Vergide geçici vergi muafiyetleri bulunuyor. İşte organize sanayi bölgesi emlak vergisi muafiyeti...

Şanlıurfa Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da Türkiye'nin ilk Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı. 5 firma ile tahsis sözleşmesi imzalanan proje 7 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak.

yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi nerede kurulacak Haberi

yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi nerede kurulacak


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor.


Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı. Toplantıya Bursa Vali Yardımcısı Selami Aydın'ın yanı sıra Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Yenice Islah OSB Başkanı Hasan Altunbaş katıldı. Aydın, "Islah OSB'lerin gayesi, bu bölgelerdeki mevcut işyerlerini uygun hale getirip ruhsatlandırarak, düzgün çalışan bir OSB vasfı kazandırmaktır. Önümüzdeki hedef Islah OSB'yi Yenice OSB yapmaktır. Bir an evvel bu bölgedeki mevcut fabrikaların ruhsatlandırılması, altyapı tesislerinin yapılması, arıtma gibi eksikliklerin giderilmesi için müteşebbis heyet olarak biz karar organıyız. Bizim burada alacağımız kararlar, bir alt kademede yönetim kurulunda görüşülecek. Yönetim kurulu kararları ile birlikte uygulamaya konulacak. Bakanlığımızın bize vermiş olduğu mühlet 5 yıl....