06 / 05 / 2024

Muş'ta Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlandı!

Muş'ta Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlandı!

Muş Belediyesi'nin bir aylık çalışmaları sonucunda, Organize Sanayi Sitesi yolu tamamen asfaltlanarak hizmete açıldı. Belediye Başkanı Feyat Asya, yolla ilgili çok şikayet aldıklarını hatırlattı.



Muş Belediyesi, Organize Sanayi Sitesi yolu asfaltlama çalışmasını tamamladı. Belediye ekiplerinin yaklaşık bir aylık çalışması sonucu, sanayi esnafının sürekli gündeme getirdiği sorunlu yol tamamen asfaltlanarak hizmete açıldı.


Yolda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, geçen ay sanayi esnafıyla bir araya gelerek onlara yollarını yapacaklarının sözünü verdiklerini hatırlattı.


Ekiplere yolun yenilenmesi için talimat verdiklerini ve bir aylık çalışmanın sonucunda yenilenen yolu hizmete açtıklarını ifade eden Asya, böylece verdikleri sözü tuttuklarını söyledi.


Sanayi esnafından yolla ilgili çok şikayet aldıklarını anımsatan Asya, "Geçtiğimiz kış bu yol yüzünden çok ciddi sıkıntılar çektik. Gün geçtikçe daha da bozulan yolu belediye olarak yapmak zorunda kaldık. Yolu tamamen yeniden sıcak asfaltla yaparak kullanıma açtık. Umarım esnafımız ve vatandaşımız memnun kalır. Kıt imkanlarla yaptığımız bu hizmetin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.


Habertürk


Geri Dön