08 / 05 / 2024

Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut

Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Mobilya'da indirim 30 Eyül'e kadar uzadı!

Maliye Bakanlığı,vergi indirimlerinin karnesini çıkardı. Mobilya'da indirim 30 Eyül'e kadar uzadı.

Yozgat Yenifakılı’da 80 aile yeni evlerine kavuştu!

TOKİ tarafından Yozgat Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirilen 80 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Mobilyada KDV indirimi 30 Eylül'e kadar devam edecek!

Mobilya sektöründe KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesinin 30 Eylül’e kadar uzatılması, hem üreticinin hem de tüketicinin yüzünü güldürecek.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e sosyal bilimler lisesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi eğitim yatırımlarına son sürat devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda İnegöl'e sosyal bilimler lisesi inşa ediyor.

Gaziantep Şehitkamil'de 13.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Umut, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 22 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 13 milyon 745 bin 967 TL olarak belirlendi.

Çukurova Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'daki konut alanı imarlı arsayı satıyor. İhale bedeli 5 milyon 572 bin 665 TL olarak belirlendi.

Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsat!

Vali Yavuz Selim Köşger, 24 Ocak 201 7 tarihinde Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Toplantısına katıldı. Köşger yaptığı yazılı açıklamada," Cazibe Merkezleri Bingöl'e yatırım için yeni fırsattır" dedi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Çukurova Kurttepe'te 5 milyon 572 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı'na ait olan, ayrık yapı nizamlı 2,00 yoğunluklu konut alanlı arsa 5 milyon 572 bin TL bedelle satışa çıkıyor. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ocak'ta yapılacak.

Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut Haberi

Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut

2015 Yılının Yenifakılı için yatırım yılı olduğunu 2016’nın ise kalkınma yılı olacağını belirten Belediye Başkanı Karadavut, “Göreve geldiğimizde ilçemizin en önemli sorunu olan su sorunu çözmek oldu. İlçemizi içme suyu daha önce arsenikli idi. İlçemize 30 kilometre mesafe 70 litre/sn su bulduk ve bunun 20 litresini 3 milyon liraya ilçemize getirdik. İlçemizin 30 yıllık su sorununu çözmüş olduk” dedi.

İlçesinin diğer sorunun ise yol olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Karadavut, “Geçtiğimiz yıl 10 kilometre ve 30 bin metrekare kilitparke yol yaptık. Bu yıl ise ilçe merkezimizden geçen ve Karayollarına ait yolumuz, yine Karayolları tarafından 120 bin metrekare kilitparke döşenmektedir. İnşallah bu yıl içerisinde yol sorunumuzu da tamamen çözeceğiz” diye konuştu. İlçenin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Yalçın, “TOKİ...