09 / 05 / 2024

Yenifakılı proje 2015

Yenifakılı proje 2015

Yozgat’ın Yenifakılı İlçe Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, yaptıkları yatırım ve hizmetlerle Yenifakılı’yı modern bir ilçe haline getireceklerini söyledi.

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Demir tarafından kuruldu. 

TOKİ Yozgat Yenifakılı'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Yenifakılı projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaçlı Proje Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Çelik tarafından kuruldu. 

TOKİ Yozgat Yenifakılı'da sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirdiği 207 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Yozgat Yenifakılı kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat’ın Yenifakılı İlçesi’nde hayata geçirdiği 207 konutun kura çekilişi yapıldı.

Gül Proje açık artırmayla gayrimenkul satacak mı?

Gül İnşaat'ın portföyünde yer alan 212 adet gayrimenkul Turyap aracılığıyla açık artırma yöntemiyle satışa çıkmıştı. Gül proje ise gayrimenkulleri için böyle bir açık artırma yapmayı düşünmüyor. 

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları!

Vira İstanbul Gül Proje fiyatları 275 bin TL'den başlıyor. 17 blok olarak hayata geçirilen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul projesi 735 daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Avangart İstanbul Gül Proje fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev!

Gül Proje Avangart İstanbul satılık ev seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlanıyor. Sekiz bloktan oluşan projede 60 aya kadar vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatlar!

Gül Proje Avangart İstanbul Projesi güncel fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunulan projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Yozgat Yenifakılı TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yozgat, Yenifakılı İlçesi 4. Etap’ta inşa edilecek 224 adet tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

Yenifakılı proje 2015 Haberi

Yenifakılı proje 2015

2015 Yılının Yenifakılı için yatırım yılı olduğunu 2016’nın ise kalkınma yılı olacağını belirten Belediye Başkanı Karadavut, “Göreve geldiğimizde ilçemizin en önemli sorunu olan su sorunu çözmek oldu. İlçemizi içme suyu daha önce arsenikli idi. İlçemize 30 kilometre mesafe 70 litre/sn su bulduk ve bunun 20 litresini 3 milyon liraya ilçemize getirdik. İlçemizin 30 yıllık su sorununu çözmüş olduk” dedi.

İlçesinin diğer sorunun ise yol olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Karadavut, “Geçtiğimiz yıl 10 kilometre ve 30 bin metrekare kilitparke yol yaptık. Bu yıl ise ilçe merkezimizden geçen ve Karayollarına ait yolumuz, yine Karayolları tarafından 120 bin metrekare kilitparke döşenmektedir. İnşallah bu yıl içerisinde yol sorunumuzu da tamamen çözeceğiz” diye konuştu. İlçenin gelişmesi için büyük çaba sarf ettiklerini vurgulayan Yalçın, “TOKİ...