05 / 07 / 2024

Yenigün İnşaat ödülleri

Yenigün İnşaat ödülleri

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhit firması arasında yer alan Yenigün İnşaat A. Ş. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde bir hafta içinde üç ayrı başarı ödülü birden aldı...

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrn İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Reza Hassani ve Harun Reşit Kahriman ortaklığında kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soulart Yapı Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Onaç tarafından kuruldu.

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ze Mobilya Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Bogaç tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

BİRTEP Gayrimenkulün Liderleri Ödülleri'nin ana sponsoru oldu!

“BİREVİM” markasının bir girişimi olan, BİRTEP, “Gayrimenkulün Liderleri (Real Estate Stars) Ödülleri”nin ana sponsoru oldu...

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Say Ticari Yatırımlar ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Yılmaz tarafından kuruldu. 

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baha Tuzer Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baha Tuzer tarafından kuruldu.

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mübrem İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 600 bin TL sermaye bedeli ile Abdulimiti Rouzimaimaiti, Alibek Palvan ve Yusuf Palvan tarafından kuruldu.

Yenigün İnşaat ödülleri Haberi

Yenigün İnşaat ödülleri

Yenigün İnşaat, “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri”nde, “En İyi Konut Yatırımı Geliştirme” ödülü, Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırmasında “En Başarılı Kültür Turizmi Yatırımı” ödülü, Engineering News Record (ENR) dergisinin Top 250 Listesi’ne giren 38 Türk firmasından biri olarak da Başbakan Erdoğan’ın elinden başarı plaketi aldı.


BİRİNCİ ÖDÜL BOMONTİ PROJESİ’NE

40 yıllık tecrübesiyle 11 ülkede faaliyet gösteren Yenigün İnşaat son bir hafta içinde Türkiye, Avrupa ve dünya çapında üç ayrı başarı ödülünün sahibi olarak dikkatleri üzerine çekti. Yenigün İnşaat, İstanbul Bomonti’deki prestij projesiyle 24 Eylül’de Londra’da yapılan “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” gecesinde, “En İyi Konut Yatırımı Geliştirme” kategorisinde Türkiye adına ödül kazandı.


İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ve Avrupa'nın en iyi gayrimenkul projelerinin seçildiği ödül töreninde, en iyi mimari, gayrimenkul, iç tasarım ve yapı geliştirme kategorilerinde...