04 / 05 / 2024

yenikapı sefaköy metrosu ne zaman açılacak

yenikapı sefaköy metrosu ne zaman açılacak

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için düğmeye bastı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı ihaleye çıkıyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı'nı ihaleye çıkarıyor.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalar başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için çalışmalara başladı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için düğmeye bastı.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı imar planı tadilatı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Yenikapı - İncirli - Sefaköy Metro Hattı'na ( Çobançeşme Depo - Triyaj Alanı ) ilişkin imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy-Sefaköy Metrosu imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Bakırköy Sefaköy Revize Metro Hattı Projesi Sefaköy İstasyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Yenikapı-Sefaköy Metro projesine bakanlıktan onay!

Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak...

Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı durakları!

13,95 kilometre uzunluğunda planlanan Yenikapı - Sefaköy Metro Hattı projesi 1.7 milyar TL'ye mal olacak. Yenikapı-Sefaköy Metro Hattı projesi 10 istasyona sahip olacak...

yenikapı sefaköy metrosu ne zaman açılacak Haberi

yenikapı sefaköy metrosu ne zaman açılacak

Metro yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı için düğmeye bastı. Bir sonraki etabı Sefaköy-Beylikdüzü olacak metro hattı için tabelalar asılmaya başlandı.

14 kilometrelik Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı'nın 2020 yılı içerisinde hizmete açılması planlanıyor. Merakla beklenen metro hattı açıldığında Yenikapı-İncirli arasındaki ulaşım süresi 21 dakikaya inecek.

Yenikapı-İncirli-Sefaköy Metro Hattı istasyonları:

– Yenikapı 
– Kocamustafapaşa
– Silivrikapı
– Zeytinburnu
– Osmaniye
– İncirli
– Adnan Kahveci
– Siyavuşpaşa
– Zafer
– Çobançeşme
– Sefaköy

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından konulan durak tabelaları:



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com