18 / 05 / 2024

Yenikaresi balıkesir daire satış fiyatları

Yenikaresi balıkesir daire satış fiyatları

Yenikaresi Balıkesir satılık daire fiyatları 125 bin 500 TL'den başlıyor. Toplam 2 bin 400 adet daireden meydana gelen proje Baltok güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Balıkesir Savaştepe'de ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olmak için başvurular başladı! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Savaştepe projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

TOKİ Balıkesir 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Balıkesir 2. Etap başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Arbetta Edremit daire fiyatları!

Arbetta Edremit projesi Arbetta Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından Balıkesir Edremit'te inşa ediliyor. Balıkesir Arbetta Edremit daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 6 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Balıkesir Gönen son başvuru tarihi...

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları!

Balıkesir Gönen TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başladı. Projede 6 adet daire bulunuyor.

Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü!

Fiyatların 51 bin 595 TL'den başladığı projede 6 adet daire satışta. İşte Balıkesir Gönen TOKİ Evleri son başvuru günü...

Yenikaresi balıkesir daire satış fiyatları Haberi

Yenikaresi balıkesir daire satış fiyatları

Yenikaresi Balıkesir satılık daire konut tipleri arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. Proje Edremit çevreyolu üzerinde, Büyükşehir Belediyesine 3,5 kilometre yakınlıkta yer alıyor. 


Balıkesir Yenikaresi Konutları 245 bin 750 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Blokların maksimum 15 katlı olarak tasarlandığı proje 2 bin 400 adet daireden meydana geliyor. 


Balıkesir Belediyesi ve Baltok güvencesiyle yükselecek Yenikaresi Toplu Konut Projesi'nin ortak yaşam alanları; tenis kortu, yaya ve bisiklet yolları, park ve açık spor alanları ve basketbol sahasından oluşuyor. 


Yenikaresi Balıkesir satılık daire fiyatları 2+1'lerde 125 bin 500 TL, 3+1'lerde 157 bin 500 TL, 4+1'lerde 297 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Web: http://www.baltok.net/

Özge...