21 / 05 / 2024

Yenikent Beldesi

Yenikent Beldesi

Aksaray’ın Yenikent Beldesi’nde belediye ve hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan ve iki ay önce temeli atılan cami inşaatı çalışmaları sürüyor.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Yenikent Stadı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Başkent Ankara'daki 'Osmanlı Stadyumu' olarak da bilinen Yenikent Stadı'nın, Osman Gökçek'e ait Osmanlıspor’a 25 yıllık bedelsiz tahsisi, mahkeme kararıyla kaldırıldı. Yenikent Stadı, yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi.

Yenikent Kalıcı Konutları'ndaki 48 hak sahibi tapularına kavuştu!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde yer alan Yenikent Kalıcı Konutları’nda yaşayan 48 daire sahibinin, numaralarının yanlış olmasından dolayı yaşadıkları sorun giderildi. 48 daire sahibi tapularına kavuştu...

Gebze Yenikent'teki arazinin imar planı TBMM gündeminde!

Gebze Yenikent mahallesinde bulunan bir arazinin imar planı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş Yenikent Konutları ile 1.296 konut yolda!

Yenikent Konut Yapı Kooperatifi Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi'nde 1.296 konutluk proje inşa etmeye hazırlanıyor..

Yenikent'in yeni iş yerleri tamamlandı!

Başiskele Belediyesi, Yenikent Mahallesi’nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında esnaflara yeni iş yerleri hayata geçirildi.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Körfez Tatil Beldesi projesinin 2016 sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir Edremit Güre'de bulunan Körfez Tatil Beldesi projesine ait olan 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

TOKİ’den Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’ne 77 tarımköy konutu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Afyonkarahisar’ın Haydarlı Beldesi’nde inşa edilecek 77 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı. 1

Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde 3.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Merkez Bölme Beldesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya Sapanca ve Yenikent üniversiteye kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Meslek Yüksek Okulu’nu Yenikent bölgesine taşıyacak olan projede devam eden çalışmaları inceledi.

Sakarya Meslek Yüksek Okulu, Yenikent'e taşınıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent bölgesinde Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) dönüştürülecek binalarda yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Toçoğlu, MYO projesinin Yenikent'e prestij kazandıracağını söyledi.

Yenikent Beldesi Haberi

Yenikent Beldesi

Konuyla ilgili bilgiler veren Yenikent Belde Belediye Başkanı Mehmet Akdere, beldeye yeni bir cami yaptırma kararı aldıklarını belirterek, belediye olarak çalışmaları başlatmak üzereyken hayırsever bir vatandaşında destek olmak istediğini söyledi. Belediye ve hayırsever vatandaşla ortaklaşa bir çalışma başlattıklarını dile getiren Başkan Akdere, cami inşaatının yaklaşık iki ay kadar önce başladığını ifade etti. 250 kişilik olacak cami inşaatı çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Akdere, caminin kısa bir süre sonra ibadete açılacağını sözlerine...