28 / 07 / 2024

yenikent sincan projeleri

yenikent sincan projeleri

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 370 milyon TL değerindeki bulvar sayesinde Yenikent ve Temelli’nin gözde yerleşim yeri Çayyolu gibi olacağını söyledi.

12 soruda TOKİ Ankara Sincan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Yenipeçenek ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün gece saatlerinde başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Ankara'da da yeni konutlar hayata geçirecek. Peki TOKİ Sincan Yenipeçenek projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

Ankara Sincan'a yeni AVM geliyor!

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir alışveriş merkezi hayata geçirilecek.

30 soruda TOKİ Ankara projeleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut üretimini hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ'nin Ankara Sincan ve Mamak'ta konut satışları devam ediyor. İşte, 30 soruda TOKİ Ankara projeleri... 

Sincan yatırımlar ile değer kazanacak!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, 370 milyon TL değerindeki bulvar sayesinde Yenikent ve Temelli’nin gözde yerleşim yeri Çayyolu gibi olacağını söyledi.

TOKİ Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap ihalesi 26 Eylül'de!

TOKİ'nin Ankara Sincan'da başlattığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edeceği Sincan Saraycık 2. Bölge 1. Etap'ın ihale detayları belli oldu. Projenin ihalesi 26 Eylül'de yapılacak.

Sincan Yenikent-Temelli Yolu'na 38 firmadan teklif geldi!

Sincan’da OSB’lerin içinden geçip İstanbul ve Eskişehir yollarını bağlayacak 40 kilometrelik dev bulvar için yeniden ihaleye çıkıldı. Tünel yerine viyadük konulan projeyle 250 milyon TL kâra geçildi

Sincan 2017 yılında şantiye haline gelecek!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başta Devlet Hastanesi ve Yenikent banliyösü inşaatı olmak üzere 2017 yılında çok sayıda projenin start alacağını belirtti.

Sincan'a banliyö tren hattı ve kampüs geliyor!

Her hafta lise öğrencileriyle buluşan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna müjde verdi. Tuna, Yenikent banliyö tren hattı ve Akçaören'deki hazine arazisine kampus yapılacağını söyledi.

Sincan'a yeni konak yapıldı!

Sincan Belediyesi "Her Mahalleye Bir Konak" hedefiyle çıktığı yolda Yenikent'e de bir konak kazandırdı. İleri yaştaki vatandaşlara ve hanımlara hizmet amacıyla Yenikent İlksan TOKİ'de yer alan Konak, konuklarının duaları eşliğinde hizmete sunuldu.

Ankara Yenikent Banliyö Tren Hattı ihalesi tamam!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Yenikent banliyö treni hattının projelendirme ve ihale safhalarının tamamlandığını, ihalenin onaylanmasının ardından hızla çalışmalara başlanacağını söyledi

Sincan 2015 projeleri!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna katıldığı özel bir televizyon programında Kentsel Yenileme Projesindeki son durumdan Kültür ve Kongre Merkezine, 2. Çevre Yolu Projesinden hastaneye kadar pek çok projeyi izleyicilerle paylaştı.

Ankara Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

Sincan'da kentsel yenileme görüşmeleri hızla devam ediyor!

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeler devam ediyor. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de hızla yapılıyor.

yenikent sincan projeleri Haberi

yenikent sincan projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve 8 Ağustos'ta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımı ile temeli atılan 40 kilometrelik Yenikent- Temelli Bulvarı'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Başta bölgedeki sanayicilerin lojistik anlamda can damarı olacak olan 370 milyon TL değerindeki bulvar Sincan'ın da kaderini değiştirecek. Şimdiden yatırımcıların gözbebeği olan Yenikent ve Temelli ileride başkentin yeni gelişim noktalarından birisi haline gelecek.


ŞEHİR PLANLARI YAPILACAK

Şimdiden bölgenin geleceğe dönük şehir planlarının yapılması gerektiğini ifade eden Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Eskişehir Yolu, Ayaş Yolu ve İstanbul Yolu'nun bağlanmasıyla bu bölge ciddi anlamda hızlı bir gelişime kavuşacak. Bölgede ticaret ve ekonomi canlanınca da bölgedeki gelişimde hızlanmış olacak. Şu anda sadece yolun geçtiği yerin imarı var. Bu yol...