22 / 05 / 2024

Yeniköy-Tayakadın

Yeniköy-Tayakadın

İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının yakınlarında yaşayan köylüler tedirgin...

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ford Otosan açıkladı! Transit Custom, “2024 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” oldu

Ford Otosan’ın Yeniköy Fabrikası’nda üretimi yapılan yeni nesil Ford Transit Custom, ilk uluslararası ödülünü Avrupa’nın en prestijli ticari araç fuarlarından Lyon’da gerçekleşen Solutrans fuarında aldığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Yeniköy Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin (Yeniköy Konakları), kesin kabulü yapılmış olup, kesin kabul tutanağı 24 Şubat 2022 tarihinde onaylandı.

Yeniköy Konakları'nın geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Yeniköy Konakları projesinin geçici kabulü yapıldı. Geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Emlak Konut GYO Yeniköy Konakları'nın ticari üniteleri satışta!

Emlak Konut GYO, İstanbul Alibeyköy Yeniköy Konakları'nda yer alan ticari üniteleri e-ihale usulü ile satışa sundu. Ticari üniteler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Sarıyer Yeniköy'de 20.6 milyon TL'ye satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Yeniköy'de bulunan apartman dairesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 20 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Yeniköy Konakları ihalesine 5 dev teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından önce tasfiye edilen daha sonra ihaleye çıkarılan Yeniköy Konakları'nın ihalesi gerçekleştirildi. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Hümeyra Yeniköy’e taşınacak!

Ünlü sanatçı Hümeyra, Yeniköy’de Boğaz manzaralı, 3 oda+1 salon bir eve taşınmaya karar verdi. Yaz aylarını Bodrum-Gümüşlük’te geçiren sanatçı, İstanbul’a eylül ayında dönüp yeni evine taşınacak.

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yeniköy Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 661 bin 921,87 TL sermaye bedeli ile Halidun Orakçıoğlu ve Süleyman Nazif Orakçıoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Yeniköy-Tayakadın Haberi

Yeniköy-Tayakadın

Maden ocaklarında işçi olarak çalışan köylüler, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanıyla birlikte iş sahalarının kapanacağından endişe ediyor, hayvan sahipleri ise otluk alanların yok olacağından. 

Karadeniz Kıyısı'na kurulacak havalimanı Eyüp ve Arnavutköy ilçe sınırlarında yer alacak. Doğusunda İhsaniye-Akpınar köyleri ile batısında Yeniköy-Tayakadın olacak. Akpınar Köyü'nde yaklaşık bin 500 kişi çalışıyor. Köyün yüzde 65'i bölgede halen faaliyette olan maden ocaklarında çalışıyor. 

Konuyla ilgili, yetkililerden bilgi gelmezken ortada spekülasyonlar...