04 / 05 / 2024

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı

Antalya'da güneş enerjisi, biyogaz, biyoatık ve enerji verimliliği konularında sektör mensupları, enerji yatırımcıları ve yatırım yapmayı düşünenleri bir araya getiren fuar, 2 Kasım'a kadar açık kalacak

Rensef Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı'nı düzenliyor!

Agoras Fuarcılık Rensef Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı 'nı düzenliyor. Agoras Fuarcılık genel müdürü Mehmet Dükkancı bir çok kesim tarafından heyecanla karşılanan fuar organizasyonu hakkında bilgi verdi...

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından kuruldu.

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Yenilenebilir Enerji Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 160 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Büber ve Mücahit Fatih Albayrak ortaklığında kuruldu.

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ecocover Energy Yenilenebilir Enerji Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengizhan Günaydın tarafından kuruldu.

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vesta Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Altuğ Sezerol, Turgut Öztürk, Onur İnan ve Şahin Kızılaslan ortaklığında kuruldu.

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Burak Onur tarafından kuruldu.

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim Teknoloji Ve Enerji Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Naif Güler tarafından kuruldu.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

Yenilenebilir enerji neden önemli? Yeşil enerjiye geçişin önündeki dört sorun

Hidrokarbonlardan yenilenebilir enerji kaynaklarına  “enerji geçişi” bugünlerde her mecrada konu olması ve artık daha fazla tartışma konusu olması yeni enerjilere ihtiyacı olduğunu gösteriyor.

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Renk Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Soyak ve Erkut Soyak ortaklığında kuruldu.

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Highpower Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özen ve Koray Salan ortaklığında kuruldu.

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Greenfuturera Gazioğlu Yenilenebilir Enerji İnşaat Mühendislik Taahhüt Tic.Ltd.Şti. Zeytinburnu'nda Ali Sait Gazioğlu, Gökçe Gazioğlu, Metin Aytekin Gazioğlu, Nuran Gazioğlu ve Tuğrulhan Gazioğlu ortaklığında kuruldu.

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı Haberi

Yenilenebilir Enerji Sistemleri Fuarı

2. Yenilenebilir Enerji Sistemleri ve Enerji Verimliliği Fuarı, Antalya'da açıldı.


Agoras Fuarcılık Hizmetleri tarafından Antalya Cam Piramit'te düzenlenen fuar, güneş enerjisi, biyogaz, biyoatık ve enerji verimliliği konularında sektör mensupları, enerji yatırımcıları ve yatırım yapmayı düşünenleri bir araya getiriyor. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdür Yardımcısı Ramazan Usta, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında mahsur kalan işçilerin bir an önce kurtarılması temennisinde bulundu. 


Usta, sektördeki küresel fiyat dalgalanmalarının, gelişmekte olan ülkelerdeki talep artışının, fosil yakıtların yok olacağı senaryolarının, küresel ısınmadan kaynaklı iklim değişikliklerinin dünya genelinde enerji güvenliği risklerini oluşturduğunu kaydetti. 


Söz konusu risk dolayısıyla bütün ülkelerin yenilenebilir enerji kaynaklarına yöneldiğini vurgulayan Usta, bu konuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının da önemli adımlar attığını söyledi. 


OECD ülkeleri içerisinde Türkiye'nin, 10...