03 / 05 / 2024

yenilikçi klozet kapakları

yenilikçi klozet kapakları

Geberit'ten modern banyolar için yenilikçi kumanda kapakları...Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve de modern alternatifler sunuyor.

Peugeot 7 koltuklu SUV model E-5008'i tanıttı!

Otomobil markası Peugeot, 7 koltuklu SUV modeli 5008’in elektrikli olan E-5008’in ön gösterimini yaptı. Markadan yapılan açıklama kapsamında Peugeot, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Markanın 7 koltuklu SUV modeli 5008'in, yenilenen tasarımı ve elektrik motoru ile tanıtıldı.

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Serin bir yaz için klimanızı seçin! Vestel klima fiyatları ne kadar? 19 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yenilikçi teknolojileri ve üstün kalitesiyle öne çıkan Vestel klimalar, güçlü soğutma ve ısıtma kapasiteleriyle ideal iklimlendirme sağlar. Peki, Vestel klima fiyatları kaç TL? Vestel salon tipi klima kaç TL?  İşte Vestel klima modelleri ve 19 Haziran 2023 fiyat listesi…

Sıcaklar bastırmadan klimanızı seçin! İşte Arçelik klimalar ve 13 Haziran 2023 fiyat listesi…

Bunaltıcı yaz sıcaklarında kurtarıcı olan Arçelik klimalar, yenilikçi tasarımı, enerji verimliliği, üstün performansı ve kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik klima fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Hyundai Ioniq 5 Haziran'da ne kadar oldu? İşte 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Hyundai Ioniq 5, genellikle iyi bir elektrikli araba olarak kabul edilmektedir. IONIQ 5, birçok olumlu özelliği ve yenilikçi tasarımıyla dikkat çekmektedir. Peki 13 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Girişimciler Sabancı Arf Almost Ready to Fly için başvurular başladı! Girişimciler 30 bin dolar destek! 

Sabancı Topluluğu'ndan girişimcilere özel bir destek geldi. 2022 yılında başlatılan Sabancı ARF Almost Ready to Fly Girişim Hızlandırma Programı için bu yıl da başlatılıyor. Girişimcilik alanına yön veren ve yenilikçi katkılar sunan bu program girişimciler için özel bir fırsat sunuyor. 

Yeni Peugeot Panoramik i-Cockpıt ilk olarak 3008'de kullanılacak! Peugeot 3008 ne kadar 2023?

Peugeot’daki değişimin bir sonraki adımı olan Yeni PEUGEOT Panoramik i-COCKPIT™, yenilikçi ve kararlı bir hareketle, ilk olarak yeni 3008’de kullanılacak. Peki, Peugeot 3008'in fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... 

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Goldmaster elektrikli mutfak aletlerinde indirim fırsatı! Bakmadan almayın! İşte fiyat listesi...

Kaliteli ve yenilikçi elektrikli mutfak aletleri ile adından söz ettiren yılların markası Goldmaster, birçok üründe indirime gitti. Peki, Goldmaster elektrikli mutfak aletleri fiyatları ne kadar? İşte detaylar..

Oppo, Yeni Reno10 Serisini Tanıttı: İşte Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ fiyatları ve yenilikçi özellikleri!

Oppo, son teknoloji ürünü olan Reno10 Serisini tanıttı. Kullanıcılara üç farklı model seçeneği sunan Reno10, Reno10 Pro ve Reno10 Pro+ ile dikkat çekiyor. Yeni Oppo Reno10 Serisi, kullanıcılara çeşitli özellikler sunarak beklentileri karşılamayı hedefliyor. Her bir model farklı avantajlar sağlıyor.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.

Yenilikçi elektrik motoru ve yüksek performansıyla BMW iX3 bayilerde

Tamamen elektrikli bir SUV olan iX3, geleneksel içten yanmalı bir motor yerine elektrikli bir güç aktarma sistemi kullanır. Bu, sıfır emisyon sağlar ve çevreye daha az zarar verir. Elektrikli motoru sayesinde yüksek performans sunar ve hızlanma yetenekleri iyidir. 17 Mayıs 2023 fiyat listesi

yenilikçi klozet kapakları Haberi

yenilikçi klozet kapakları

Kusursuz fonksiyonlarıyla banyolara yeni bir soluk getiren Geberit, banyolarında fark yaratmak isteyenlere yaratıcı ve modern alternatifler sunuyor.


Geberit Omega serisinin yenilikçi kumanda kapakları, dar alanlarda bile gerekli esnekliği sunarak kusursuz görünüm sağlıyor. Montaj yapılacak yere göre önden veya üstten deşarj imkanı sunan Geberit Omega kumanda kapakları diğer kapaklardan yüzde 25 daha küçük.


Daha Zarif Bir Görünüm İçin: Geberit Omega Kumanda Kapakları 

Farklı banyolar için yaratıcı çözümler sunan sıhhi tesisat ve gömme rezervuar markası Geberit, Omega serisi gömme rezervuarlar ve kumanda kapakları ile şık ve fonksiyonel çözümleri bir arada sunuyor. Geberit Omega kumanda kapakları, diğer kumanda kapaklarından yüzde 25 daha küçük formuyla zarif bir görünüm sunuyor.


Banyolarında yenilik arayanların tercihi Geberit, farklı yüzey seçeneklerine sahip kumanda kapaklarını birçok renk seçeneği ile satışa sunuyor. Küçük...