02 / 05 / 2024

Yenimahalle 2015 kentsel dönüşümü

Yenimahalle 2015 kentsel dönüşümü

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi.Köksoy "Yenimahalle’nin değeri, itibarı kentsel dönüşümle iki katına çıkacaktır, " dedi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Ardahan'da TOKİ Konutlarının kura çekimi yapıldı!

TOKİ'nin Ardahan Yenimahalle’de ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamında hayata geçirdiği konutlar için kura çekimi yapıldı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ardahan Merkez Yenimahalle kentsel dönüşümünde son durum!

Ardahan Belediyesi Yalnızçam Salonunda düzenlenen Ardahan Merkez Yenimahalle 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesi Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un katılımlıya hak sahipleriyle paylaşıldı.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sivas Yenimahalle TOKİ emekli başvuruları 2015!

TOKİ Sivas Yenimahalle'de 2+1 olarak tasarlanan daireler yer alıyor. Projede 180 veya 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte Sivas Yenimahalle TOKİ emekli başvuruları 2015 detayları...

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Yenimahalle 2015 kentsel dönüşümü Haberi

Yenimahalle 2015 kentsel dönüşümü

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Yenimahalle’deki kentsel dönüşüm alanında çalışmaları inceledi. Başkan Köksoy, “1 Etap kentsel dönüşüm alanı olan Yenimahalle, Cezaevi, Alpaslan caddesinin Cin deresine bakan tarafının kanalizasyonu yoktu, yaklaşık 20 km kanalizasyon ve altyapısını bitirmek üzereyiz. Şuan bulunduğumuz yer kentsel dönüşümün 1 etap inşaat alanıdır burada 15-20 güne kadar 315 konut, camimiz ve aile yaşam merkezimizin inşaatı başlayacak olup, Yenimahalle’nin Kars’tan gelen çevre yoluna bağlantılı bulvar çalışmamız var yaklaşık maliyeti bir buçuk Milyon TL. Buradaki kanalizasyon çalışmamız yaklaşık 5 Milyon TL. Yağmur suyu çalışmamız başladı bugün. Kars caddesindeki bulvar, asfalt ve bunun yanında elektrik direklerinin yer altına alınarak kentsel dönüşüm projesiyle birlikte maliyeti yaklaşık 50 Milyon TL’lik proje Yenimahalle’de hayata geçmiş olacak bu çalışmalar tamamlandığında “Yenimahalle’nin değeri, itibarı iki...