19 / 05 / 2024

yenimahalle 2016 kentsel dönüşüm alanları

yenimahalle 2016 kentsel dönüşüm alanları

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ak Saray balkonunda Erdoğan'a ilçenin sorunlarını anlattı. Yaşar, "Karşıyaka Mezarlığı'nın yanındaki gecekondu alanı. Buranın kentsel dönüşüm ilan edilmesi gerekiyor." dedi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Ardahan'da TOKİ Konutlarının kura çekimi yapıldı!

TOKİ'nin Ardahan Yenimahalle’de ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamında hayata geçirdiği konutlar için kura çekimi yapıldı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm kararı!

Ankara İli, Yenimahalle İlçesinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ankara'nın Yenimahalle ilçesine bağlı bazı alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

Ankara Yenimahalle ve Keçiören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara'nın Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kentsel dönüşüm yönetmeliğinde değişiklik 2016!

6306 sayılı Kanunun Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 27 Ekim 2016 tarihinde 29870 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kentsel dönüşüm yönetmeliğinde değişiklik 2016 maddeleri..

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 2016 listesi!

Sivas Yenimahalle'de yapılan 40 konutun 'Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kura Çekilişi' gerçekleştirildi. İşte TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 2016 listesi...

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları açıklandı mı 2016?

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları açıklandı mı 2016? TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 2016 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

yenimahalle 2016 kentsel dönüşüm alanları Haberi

yenimahalle 2016 kentsel dönüşüm alanları

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yenimahalle'nin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sözcü'ye konuştu. Ziyaretinin tek amacının Yenimahalle'nin sorunlarını çözmek olduğunu söyleyen Yaşar, “Böyle bir ortamda bu ziyaretin yapılması eğer yumuşamaya birazcık bir katkı yaparsa da ondan da ayrıca memnun olurum. Sayın Cumhurbaşkanı da olumlu yaklaştı. İnşallah hayırlı olur” dedi.


Ankara Yenimahalle ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin amacını ve detaylarını sozcu.com.tr'ye anlattı. Yenimahalle'nin çözüm bekleyen üç ana sorununu, ayrıca Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olarak yerel yönetimler yasasıyla ilgili görüşlerini Erdoğan'a anlattığını söyleyen Yaşar, görüşmemizde asla siyaset gündeme gelmedi” dedi.


Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin başlangıcında Erdoğan'ın, “Sizi burada görmekten memnun oldum” dediğini söyleyen Yaşar, “Oğlum kısa bir süre...