09 / 05 / 2024

yenimahalle beldiye binası imar durumu

yenimahalle beldiye binası imar durumu

Yaklaşık 26 yıldır Gayret Mahallesi Ivedik Caddesi 33 numarada hizmet veten Yenimahalle Belediye Başkanlığı Binasının imar planlarında 'semt hali ve katlı otopark alanı' olarak gözüktüğü ortaya çıktı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yenimahalle'de 23 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Ankara 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Ergazi İmar Mahallesi, 15670 ada, 3 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve hizmet binasını 23 milyon TL'ye icradan satıyor...

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Ankara Yenimahalle BELMEK binası tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaatı devam eden BELMEK binasında incelemeler yaptı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Yenimahalle'ye BELMEK geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük yerel mesleki eğitim kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde inşa edilecek BELMEK binası, Başkent’in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

Ankara Yenimahalle Belediye binası yenileniyor!

İlçeye sosyo-kültürel ve sportif merkezler kazandıran Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Yenimahalle Belediyesi, belediye binasını yeniliyor!

Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Yenimahalle Başkanlık Binası yenileniyor!

Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi. Yenimahalle Belediyesi dış cephesi hem modern bir yüze kavuşacak hem de hem de ısı yalıtımı yapılarak tasarruf yapılacak.

Yenimahalle belediye binası yenileniyor!

İlçeye sosyo-kültürel ve sportif merkezler kazandıran Yenimahalle Belediyesi şimdi de belediye binasına el attı. Belediye binasının tüm katlarını yenileyen Yenimahalle Belediyesi, dış cephe tadilatına girdi.

Ankara'da Özkar Yapı binası 11 milyon TL'ye satışa çıktı!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Özkar Yapı'nın ofis binası Ankara 22.İcra Müdürlüğü tarafından 1 Aralık 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası açık artırma usulüyle ihale edilecektir.

yenimahalle beldiye binası imar durumu Haberi

yenimahalle beldiye binası imar durumu


Yaklaşık 26 yıldır Gayret Mahallesi İvedik Caddesi 33 numarada hizmet veren Yenimahalle Belediye Başkanlığı Binasının imar planlarında 'semt hali ve katlı otopark alanı' olarak gözüktüğü ortaya çıktı. Sayıştay Denetim Raporları'na yansıyan durum üzerine Yenimahalle Belediye Meclisi, 'semt hali ve katlı otopark alanı' olarak gözüken imar planını 'belediye hizmet alam" olarak değiştirerek Büyükşehir Belediye Meclisi'ne havale etti 


SAYİŞTAY RAPORLARINA YANSIDI 

Sayıştay Başkanlığı nın 21.04.2014 gun ve 20/24/22285 sayılı yazısında. Yenimahalle Belediyesi yönetim, idari ve teknik hizmetlerinin yer aldığı ana binasının imar planı ile uyuşmadığı, mevcut taşınmazın bulunduğu parselin imar planında belediye hizmet alanına dönüştürülmesine yönelik 1/5000ölçekli nazım imar ve l/1000ölçekli uygulama imar planlarının onaylanıp belediye hizmet binasının yapı ruhsatının alınması gerektiği belütıkli. 


İMAR PLANINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI 

Yenimahalle Belediye Meclisi 09.09.2014 gun ve 577 sayılı...