03 / 05 / 2024

Yenimahalle Belediye

Yenimahalle Belediye

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Yenimahalle Belediyesi imar planı değişikliğini yayınladı...

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Ankara Yenimahalle Yuva Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yenimahalle İlçesi, Yuva Mahallesi, 43273 ada 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ve 16 parsellere ilişkin 84138/40 Nolu Parselasyon Planı değişikliğini Resmi Gazete'de yayınladı.

Ankara Yenimahalle'de 2 imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 1 parsele ve 13 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini Resmi Gazete'de yayınladı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yamaçevler'de başlayan dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Yenimahalle'de imar planı değişikliği!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Kızılırmak-İvedik İsale Hattı Anteks Etabına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı İlan Panosuna asılmıştır.

Yenimahalle İvedik Köy Konağı hizmete açıldı!

Yenimahalle İvedik Köy Konağı vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa; Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da katıldı.

Ankara Yenimahalle'de imar planı askıya çıkarıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 4 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı önerisini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Ankara Yenimahalle'deki gecekondu sorunu 8 yılda çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Ankara Yenimahalle'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Ticari Rekreasyon Alanını satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi 12 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı'na ait olan 12 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 3 Kasım'da gerçekleşecek.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'deki Ufuk Camii inşaatına destek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepe’de inşaatı devam eden Ufuk Camisi’ni ziyaret etti. Yaşar, caminin çevre düzenlemesini yapacağı sözünü verdi.

Yenimahalle Belediye Haberi

Yenimahalle Belediye

Yenimahalle Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:

Yenimahalle 44766 ada 1 parselin kullanım kararının değiştirilmesine ait 1/1000 ölçekli ama imar planı değişikliği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen...