05 / 05 / 2024

Yenimahalle Belediyesi asfalt çalışmaları

Yenimahalle Belediyesi asfalt çalışmaları

ilçe genelinde 170 bin ton asfalt atılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Hedefimiz sorunsuz bir altyapısı olan Yenimahalle'de yaz kıs yollarda, kaldırımlarda sıkıntı çekilmesidir" dedi...

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Yenimahalle Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan 33’üncü sağlık ocağı olan Barıştepe Sağlık Ocağı hizmete açıldı.

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Ankara Yenimahalle’de iskânsız ev kalmayacak!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda da çok önemli adımlar atıyor.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Yenimahalle Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Ömür Gülünay Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Yenimahalle Belediyesi asfalt çalışmaları Haberi

Yenimahalle Belediyesi asfalt çalışmaları


Yenimahalle Belediyesi 'nin, havaların ısınması ile birlikte başlattığı altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltlan tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri kaldınm ve bordür çalışmalanna da devam ediyor. 


Yenimahalle'nin tüm sokaklannda hummalı bir çalışma yürüten ekipler engelliler için de kaldınmlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor. Yenimahalle merkezde asfalt onanm, kaldınm ve bordür çalışmalan, imara açılan Şentepe bölgesinde ise imar planlan çerçevesinde yeni yollar yapan ekipler, 5 Nisan -20 Haziran tarihleri arasında 20 bin ton onarım, 25 bin ton kaplama olmak üzere toplam 45 bin ton asfalt attı. Bu yıl sonuna kadar Yenimahalle genelinde 170 bin ton asfalt atılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkam Fethi Yaşar, gecenin geç saatlerine kadar süren asfaltlama çalışmalannı yerinde denetledi . Çalışanlar üe sohbet eden Yaşar, "Bölgemizde 4...