05 / 05 / 2024

yenimahalle belediyesi yakacık imar planı

yenimahalle belediyesi yakacık imar planı

Ankara Yenimahalle İlçesi, Yakacık Mahallesi 1001, 1021, 1734, 1735, 1737 ve 1656 parsellere İlişkin olarak hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği askıda...

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021!

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık!

Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Yenimahalle Yakacık kura sonucu 11.06.2019!

Yenimahalle Yakacık kura sonucu 11.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konut bulunuyor.

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Kartal Yakacık Mahallesi imar planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi'ndeki bazı alanlara ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 10 milyon 593 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne ait olan imar durumuna göre cinsi konut+kentsel servis alanı olan arsa 10 milyon 593 bin TL bedelle satılıyor.

Yenimahalle Belediyesi 14 dönümlük alana park yapacak!

Yenimahalle Belediyesi, Turgut Özal Mahallesi’nde yaklaşık 14 dönüm alana vatandaşın yorgunluğunu atabileceği, spor yapabileceği ve çocukların güvenli şekilde oynayabileceği bir parkı daha kazandırdı.

yenimahalle belediyesi yakacık imar planı Haberi

yenimahalle belediyesi yakacık imar planı


Ankara Yenimahalle İlçesi, Yakacık Mahallesi 1001, 1021, 1734, 1735, 1737 ve 1656 parsellere İlişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli Başkent Ankara Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.


Onaylanan imar planı değişikliği dün askıya çıktı. 30 gün boyunca askıda kalacak olan imar planı 13 Mayıs 2015 tarihinde askıdan...