27 / 04 / 2024

yenimahalle demetevler tapu sorunu

yenimahalle demetevler tapu sorunu

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor. İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelerde iskan sorunu çözülüyor...

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Ankara Yenimahalle Yapı Kooperatifi’nde tapu sevinci!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Yapı Marketçileri Toplu İş yeri Yapı Kooperatifi üyelerine tapularını teslim etti.

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Ankara Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Demetevler Gençlik Merkezi'nin inşaatı bitti. 2 bin 921 metrekarede yaptırılan tesis 18 Mayıs'ta açılacak.

Yenimahalle Demetevler'e gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yenimahalleli gençlerin daha iyi şartlarda hayata hazırlanmaları için gençlik merkezi projelerine start veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Demetevler’de yapımına başlanılan gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yenimahalle Belediyesi'nden tehlike saçan asansörlere mühür!

Yenimahalle’de güvensiz asansör kalmayacak hedefiyle yola çıkan Yenimahalle Belediyesi, MMO görevlileri ile birlikte Demetevler’de bulunan binaları tek tek gezerek, asansörleri kayıt altına alıyor.

Ankara Demetevler’e asansör uyarısı!

Yenimahalle Belediyesi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi ve Başkent Doğalgaz işbirliği ile ‘Güvenli Asansör ve Doğalgaz Kullanımı’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi. Demetevler bölgesi uyarıldı.

Yenimahalle Demetevler ve Yuva Mahallesi imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Ankara Yenimahalle'ye bağlı Demetevler ve Yuva Mahallesi imar planı bugün askıya çıkarıldı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yenimahalle'de gecekondu sahiplerine tapu uyarısı!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından, imar planı kapsamında kalan 21 mahalledeki hak sahibi olup tapu almayan gecekondu sahipleri için Resmi Gazete'de ilan yayımlandı...

Tapu müdürlüğünün en çok işlem yaptığı ilçe Keçiören!

Ankara’da 2014 yılında toplam 131 bin 822 konut el değiştirdi. 22 bin 722 konutun satıldığı Keçiören, tapu müdürlüğünün en çok işlem yaptığı ilçe oldu. Keçiören’i, Mamak, Yenimahalle, Çankaya ve Etimesgut izledi.

Yenimahalle'de 36 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ankara Yenimahalle ilçesi Özevler Mahallesi' nde ikamet eden apartman sakinleri, 36 yıl aradan sonra tapularına kavuştu. Başkan Fethi Yaşar, vatandaşlara artık evinizin sahibi oldunuz dedi...

Yenimahalle'de 27 yıllık iskan sorunu çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor. İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelerde iskan sorunu çözülüyor...

yenimahalle demetevler tapu sorunu Haberi

yenimahalle demetevler tapu sorunu


Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor.


Başkan Yaşar, İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelere inşa edilen binaların iskan sorununu da yüzde 95 oranında çözerek vatandaşların 27 yıllık hasretine son verdi. 


Karşıkaya Seçim İletişim Merkezi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yaşar, İmar Affı Kanunu kapsamında yapılmış 2 binaya daha iskan verdi. Yeni dönemde de vatandaşların tapu sevincine ortak olmaya devam edeceklerini kaydeden Yaşar, “Dişinizden, tırnağınızdan artırarak aldığınız bu evlere aslında tapularınızı alınca kavuşuyorsunuz. Sudan sebeplerle iskanları verilmeyen binlerce binanın iskanlarını 5 yılda vatandaşlara verdik, vermeye de devam edeceğiz. Artık evlerinizi değerinde alıp, değerinde satacaksınız. Ben bu mahallenin bir çocuğuyum. Size en iyi hizmeti vermek, yüzünüzü güldürmek için...