23 / 07 / 2024

Yenimahalle Hizmet Binası açılış tarihi

Yenimahalle Hizmet Binası açılış tarihi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerdeki “Sabah Buluşmaları” kapsamında Yenimahalle’yi ziyaret ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını sordu, belediye hizmetlerini paylaştı.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor. Belediyenin VIP girişine Viyana Belediyesi modeli uygulanırken, projenin en dikkat çeken ayrıntısı ise belediye bütçesinin şeffaflığı olacak.

Beykoz Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Yapımı tamamlanan içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

YİM-DER'in yeni hizmet binası açıldı!

YİM-DER'in yeni hizmet binası açıldı Ankara Yenimahalle 'de açıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği ’nin (YİM-DER) yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

YİM-DER’in yeni hizmet binası Yenimahalle’de açıldı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin (YİM-DER) yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Kentsel dönüşüm, sağlıksız kenti sağlıklı hale getirmektir. Kentsel dönüşüm, boş alanda yapılmaz dedi...

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Yenimahalle Hizmet Binası açılış tarihi Haberi

Yenimahalle Hizmet Binası açılış tarihi

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek mahallelerdeki “Sabah Buluşmaları” kapsamında Yenimahalle’yi ziyaret ederek vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını sordu, belediye hizmetlerini paylaştı. 


İlk olarak Yenimahalle Şeref Yıldız Camisi’nde ilçe sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yücel Çelikbilek, sabah namazı sonrasında cami lokalinde cemaatle kahvaltı ve sohbet etti. Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yücel  Çelikbilek, hizmet önerilerini de aldı.


Kahvaltıdan sonra Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan Yenimahalle Spor Kulübü’nün yeni sahasında incelemelerde bulunan Başkan Çelikbilek, ardından mahalle esnafını ziyaret ederek ihtiyaçlarını sordu.  


Hizmet Binası 1 Nisan’da Açılıyor

Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelikbilek, yoldan geçen öğrencilerle de fotoğraf çektirdi. Mehmet Emin Pulatkunak Okulu’nu ve muhtarlığı ziyaret eden Başkan Çelikbilek, 1 Nisan 2015 Çarşamba günü açılışı yapılacak Yenimahalle Hizmet Binası hakkında da bilgi aldı.Yenimahalle’deki “Sabah Buluşmaları”na belediye başkan...