28 / 04 / 2024

yenimahalle iskan sorunu

yenimahalle iskan sorunu

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda da çok önemli adımlar atıyor.

Yenimahalle'de 27 yıllık iskan sorunu çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçede 27 yıldır iskan sorunu yaşayan aileleri tapularına kavuşturuyor. İmar Affı Kanunu kapsamında Demetevler, Demetlale, Demetgül, Yeşilevler, Özevler, Karşıkaya gibi bölgelerde iskan sorunu çözülüyor...

5 yıl içinde iskan alınmazsa ne olur?

Müteahhitten ev alanlar iskan sorunu ile karşılaşabiliyor. Peki, müteahhit iskanı almadan gitmişse ne olur? 5 yıl içinde iskan alınmazsa ne olur?

Beykoz'un imar ve iskan sorunu çözülecek mi?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal Beykoz'un imar ve iskan sorununa dikkat çekti...

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

İmar barışına 17 buçuk milyar TL yatırıldı!

Milyonlarca konutun imar ve iskan sorunu çözmek adına başlatılan imar barışına başvurular devam ediyor. İmar barışına 10 milyon başvuru geldi bu kapsamda 17 buçuk milyar bedel yatırıldı. 

Konutta 4 fırsat için son 10 gün!

İmar ve iskan sorunu bulunan 13 milyon konut için İmar Barışı adı altında getirilen tarihi fırsatın yanı sıra konut için büyük indirim imkanı sunan fırsatlar için son 10 gün. 31 Aralık sonrası İmar Barışı başvuruları sona erecek, ÖTV, KDV ve tapu harcı indirimleri kalkacak.

İmar barışıyla 13 milyon konuta büyük fırsat!

İmar barışı ile 13 milyon konutun imar ve iskan sorunu çözüme kavuşuyor. 31 Ekim’e kadar başvuranların yıkım kararları iptal edilecek, para cezaları silinecek, abonelik sorunu çözülecek.

Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de iskan sorunu çözülüyor!

TBMM'ye sunulan Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Diyarbakır Bismil ve Çeltikli'de yaşanan iskan sorununun çözülmesi öngörülüyor..

Four Winds projesinde iskan sorunu ortadan kalktı!

İstanbul Kadıköy’deki Four Winds projesinde Kadıköy Belediyesi’nin iskânı iptal ettiren kararı ortadan kalktı. Temyiz mahkemesi, Four Winds projesinin iskanını iptal eden kararı oybirliğiyle bozdu

Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı!

Taşyapı’nın İstanbul Bağdat Caddesi’ndeki konut projesi Four Winds için bakanlık tarafından verilen iskâna Kadıköy Belediyesi’nin iptal ettirmek için açtığı iskân iptal davasında sona gelindi. Four Winds'te iskan sorunu ortadan kalktı.

Ankara Yenimahalle'deki gecekondu sorunu 8 yılda çözüldü!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'deki gecekondu sorununu 8 yılda çözdüklerini, çalışmalarda sona gelindiğini söyledi.

Bakırköy Yenimahalle'deki otopark sorunu dönüşümle çözülür!

Bakırköy Yenimahalle Tren İstasyonu yanında kurulan sofrada Yenimahallelilerle bir araya gelen Bakırköy Belediye Başkanı, kentsel dönüşüm için çaba ve gayretlere devam edeceklerini söyledi.

Arnavutköy'de imar ve iskan sorunu çözülmeli!

Arnavutköy Belediyesi 2015 yılı Faaliyet Raporu'nu eleştiren MHP'li üye Muharrem Yaman Belediye Başkanı Baltacı'yı 15 yıl boyunca ilçeye hiçbir şey kazandırmamakla suçladı.

Kocaeli Vadi Park'ta 140 aile mağdur!

Biriktirdikleri paralar veya kredilerle Kocaeli Vadi Park'tan ev alan 140 aile, inşaat sahiplerinin ortadan kaybolmasıyla iskan sorunu yaşıyor. Aileler, her an evlerinden çıkarılma korkusu yaşıyor

yenimahalle iskan sorunu Haberi

yenimahalle iskan sorunu

Planlı şehirleşme ve yapılaşma konusunda çok önemli adımlar atan Yenimahalle Belediyesi, 2981 sayılı İmar Affı Yasası ile tapu almak isteyen kişiler ve yıllardır çözüm bekleyen iskânsız binalar için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yaşar, “İşimiz Düğüm Atmak Değil Çözmek”

Yenimahalle Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda 2981 sayılı İmar Affı Yasası ile bugüne kadar bin 121 adet yapıya iskân verilerek, 25 bin 196 konut ve 6 bin 645 işyeri olmak üzere toplamda 38 bin 486 hane imar barışından faydalandı.

İskân belgelerini törenle kutladılar

Yapı ruhsatı olup iskânı olmayan yapılar için de elini taşın altına koyan Yenimahalle Belediyesi, 2018 Aralık itibariyle 5 bin 646 yapıya iskân vererek, 101 bin 726 konut ve 9 bin 635 işyeri olmak üzere toplamda 111 bin 361 hanenin de kat...