04 / 05 / 2024

yenimahalle kaçak baz istasyonu yıkıldımı

yenimahalle kaçak baz istasyonu yıkıldımı

Ankara Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde kaçak olarak kurulduğu belirtilen 249 adet baz istasyonu hakkında işlem yapıldı. Bunlardan 99’unun anında yıkım işlemi gerçekleştirildi. Kalanı içinse İmar Kanunu'nun ilgili maddelerince ceza uygulandı...

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Silivri'de devlet arazilerine kaçak villa mı inşa edildi?

Koronavirüs salgını boyunca bazı vatandaşların  imar olmayan hazine, orman ve tarım arazilerine kaçak villalar inşa ettiği öğrenildi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma yeniden başladı!

İnşaat sezonunun açılmasıyla birlikte Bodrum'da kaçak inşaat çalışmaları yeniden başladı. Öyle ki bazı sitelerde izin ve ruhsat olmadan inşaat yapılıyor.  

Arnavutköy'de gergin yıkım! 7 kaçak yapı yıkıldı!

Arnavutköy'de hisseli araziler üzerinde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti. Yaptığı ahırın yıkımına engel olmak isteyen bazı vatandaşlar ve polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Fırtına Vadisi'ndeki kaçak yapı sahibi tarafından yıkıldı! 

Rize'de bulunan Fırtına Vadisi'nde inşa edilen bazı kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alınmıştı. Yıkım kararı alınan 21 evden birini sahibi kendisi yıktı.

İzmit'te Hazine arazisine yapılan kaçak yapı yıkıldı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesine bağlı Yenimahalle’de hazine arazisi üzerine yapılan kaçak yapı iş makinesi yardımıyla yıkımı gerçekleşti...

İzmit'te kaçak yapılara geçit yok!

İzmit Belediyesi, hazine arazine inşa edilen kaçak yapıları tek tek yıkıyor. Yenimahalle’de İ.Ö. tarafından yapılan yapı yıkıldı.

Kapadokya'daki kaçak yapı yıkımları ne durumda?

Dünya mirası Kapadokya’da bir haftada sadece bir ahır yıkıldı. Kimi belediyelerce yıkım kararları alındı ancak yasal sürenin beklendiği belirtildi. Bazı belediyeler de kaçak yapı sahiplerine para cezaları kesti...

Batman'da kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

İmar barışı uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Batman'ın bazı bölgelerinde yeni ve kaçak yapıların sayısı arttı. Belediye ekipleri ise ruhsatsız yapıları bir bir yıkıyor.

Büyükçekmece'deki 15 kaçak inşaata mühür!

Her seçim dönemini fırsat olarak gören ve yasaları hiçe sayan bazı uyanık vatandaşlar kaçak inşaat girişimlerini hızlandırdı.

Kaçak yapılara düzenleme yolda!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kaçak yapılarla ilgili düzenlemelerden bahsetti. Özhaseki, kaçak yapılaşma sorunu çözümü için bazı düzenlemelerin meclisten çıkarılacağını söyledi. 

yenimahalle kaçak baz istasyonu yıkıldımı Haberi

yenimahalle kaçak baz istasyonu yıkıldımı

Ankara Yenimahalle ilçesi sınırları içerisinde kaçak olarak kurulduğu belirtilen 249 adet baz istasyonu hakkında işlem yapıldı. 


MHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı Devran Kutlugün, baz istasyonlarının İçişleri Bakanlığı’nın çalışmaları ile belirlendiğine işaret ederek ilçede kaçak yapılara göz yuman, halk sağlığını düşünmeyen, uyuyan bir zihniyetin iş başında olduğu eleştirisini getirdi. Kutlugün, “İlçe sınırları içerisinde bugüne kadar yetkili birimlerce GSM firmaları tarafından kaçak olarak kurulmuş 249 adet baz istasyonu tespit edildi. Bunlardan 99’unun anında yıkım işlemi gerçekleştirildi. 150’si hakkındaysa 3194 sayılı İmar Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince Yenimahalle belediye encümenine yıkım ve para cezası kararı alındı. 15 adet baz istasyonu hakkında ise encümenden alınan yıkım ve para cezasına karşı, ilgili firmalar tarafından açılan davaların devam ettiği anlaşıldı. Bu kaçak ve zararlı istasyonlar dikilirken belediye...