19 / 05 / 2024

yenimahalle karşıyaka gecekondu alanı

yenimahalle karşıyaka gecekondu alanı

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ak Saray balkonunda Erdoğan'a ilçenin sorunlarını anlattı. Yaşar, "Karşıyaka Mezarlığı'nın yanındaki gecekondu alanı. Buranın kentsel dönüşüm ilan edilmesi gerekiyor." dedi.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Karşıyaka Atakent'teki gecekondu dönüşüme direniyor!

Karşıyaka Atakent mahallesinde dönüşmeyen tek gecekondu kaldı. Bir tarafta akıllı apartmanlar, diğer tarafta reklam panolarının arkasına gizlenmiş bir aile..

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yarın klasik Pazar anlayışına son veren dev projeye start veriyor. Yenimahalle Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli yatırımı da olma özelliği taşıyan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor...

Ankara Karşıyaka'da yeni pazar yerleri yapılacak!

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri için ilk kazma vuruluyor!

Kapalı pazar yerlerini sosyal donatı alanlarına çevirerek pazar anlayışına yeni bir boyut getiren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka için düğmeye bastı. Mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda hayata geçecek proje öncesi pazar tezgahları son kez kuruldu.

Ankara Karşıyaka'ya 26 milyon TL yatırım yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir basın toplantısı ile Yenimahalle’nin çalışkan 6 yılını anlattı. Yaşar Karşıyaka’ya mega projesinin 26 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.

Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesi yapıldı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9,7 km'lik AlayAbey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesini yaptı. Konak ve Karşıyaka tramvay ihalesinde en yüksek teklifi Doğuş İnşaat firması verdi...

İzmir Karşıyaka Stadı tanıtıldı!

Bahadır Kul'un katılımıyla düzenlenen toplantıda konuşan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, söz konusu projenin sadece 15 günde bir maç izlenecek alan olmaması gerektiğini söyledi.

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı!

Karşıyaka Stadı'nın tanıtımı yapıldı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından ihalesi yapılan ve değerlendirme aşamasında olan stat yılın her zamanı kullanabilecek şekilde tasarlandı...

yenimahalle karşıyaka gecekondu alanı Haberi

yenimahalle karşıyaka gecekondu alanı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Yenimahalle'nin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sözcü'ye konuştu. Ziyaretinin tek amacının Yenimahalle'nin sorunlarını çözmek olduğunu söyleyen Yaşar, “Böyle bir ortamda bu ziyaretin yapılması eğer yumuşamaya birazcık bir katkı yaparsa da ondan da ayrıca memnun olurum. Sayın Cumhurbaşkanı da olumlu yaklaştı. İnşallah hayırlı olur” dedi.


Ankara Yenimahalle ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin amacını ve detaylarını sozcu.com.tr'ye anlattı. Yenimahalle'nin çözüm bekleyen üç ana sorununu, ayrıca Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı olarak yerel yönetimler yasasıyla ilgili görüşlerini Erdoğan'a anlattığını söyleyen Yaşar, görüşmemizde asla siyaset gündeme gelmedi” dedi.


Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin başlangıcında Erdoğan'ın, “Sizi burada görmekten memnun oldum” dediğini söyleyen Yaşar, “Oğlum kısa bir süre...