03 / 05 / 2024

yenimahalle karşıyaka kapalı pazar projesi

yenimahalle karşıyaka kapalı pazar projesi

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da kolları sıvadı...

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

İzmir Karşıyaka'da atık getirme tesisi inşa edildi!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Latife Hanım Mahallesi'nde 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi projesini hayata geçirdi. Toplam, bin 600 metrekarelik kapalı alana sahip tesiste; belediye ekiplerince toplanacak ve vatandaşların getireceği atıklar türlerine göre ayrıştırılacak.

Yenimahalle Karşıyaka Pazarı gün yüzüne çıkıyor!

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri çalışmalarında son durum!

Yenimahalle Belediyesi’nin, Karşıyaka bölgesinde 3 ay önce temelini attığı kapalı pazar yeri ve sosyal tesisinde inşaat çalışmaları dört koldan devam ediyor. Komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da da projeyi gün yüzüne çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Yenimahalle Belediyesi, tamamlandığında 28 bin metrekare kapalı alan ile hizmet verecek olan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin temelini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı törenle attı.

Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yarın klasik Pazar anlayışına son veren dev projeye start veriyor. Yenimahalle Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli yatırımı da olma özelliği taşıyan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor...

Ankara Karşıyaka'da yeni pazar yerleri yapılacak!

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri için ilk kazma vuruluyor!

Kapalı pazar yerlerini sosyal donatı alanlarına çevirerek pazar anlayışına yeni bir boyut getiren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka için düğmeye bastı. Mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda hayata geçecek proje öncesi pazar tezgahları son kez kuruldu.

Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan, amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Alsancak Stadı ve Karşıyaka Stadı'nın yıkımı tamamlandı!

İzmir'de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Yıkılan Alsancak ve Karşıyaka statları havadan görüntülendi!

İZMİR’de 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı’nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

Ankara Karşıyaka'ya 26 milyon TL yatırım yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bir basın toplantısı ile Yenimahalle’nin çalışkan 6 yılını anlattı. Yaşar Karşıyaka’ya mega projesinin 26 milyon TL'ye mal olacağını söyledi.

yenimahalle karşıyaka kapalı pazar projesi Haberi

yenimahalle karşıyaka kapalı pazar projesi


Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, sosyal donatı alanlarıyla zenginleştiren ve özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, Karşıyaka’da kolları sıvadı. Farklı bir mimari yaklaşımla ele alınan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi, yaklaşık 28 bin m2’lik kapalı alana sahip olacak. Proje, pazar alanı ihtiyacına çözüm getirmenin ötesinde, bölge halkına pek çok farklı hizmetler sunabilecek özellikte olacak. 


Karşıyaka’da yok yok

Tesiste bay ve bayan yüzme havuzu ve fitness merkezleri, pilates-yoga vb. salonlar, Türk hamamı hizmeti içeren spor kompleksi, yaz-kış  hizmet vermeye hazır mekanik havalandırmalı, teknik donanımları yüksek düğün salonları, akvaryum gezi alanları ve kafeteryalar yer alacak.

Tiyatro, konser, seminer vb. olanaklara hizmet verebilecek çok amaçlı salon, gençlik merkezi, ikinci bahar lokali, etüt merkezi ve yaklaşık 150...