03 / 05 / 2024

Yenimahalle kent projeleri

Yenimahalle kent projeleri

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kentsel dönüşüme yeni öneri! Kent dışı konut alanları! 

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ederken, yeni hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri için çözüm önerileri sunuluyor. Bu önerilerden biri de kent dışı konut alanlarında yeni dönüşüm çalışmaları oldu.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Milyonlarca kişinin yaşadığı Mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak? Hedeflenen raylı sistem uzunluğu ne kadar? İşte İstanbul'daki raylı sistem projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Başkent Milli Emlak'tan 24.7 milyon TL'ye satılık 94 kamu konutu!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Sincan ve Yenimahalle'de bulunan 94 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 770 bin TL olarak belirlendi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Yenimahalle kent projeleri Haberi

Yenimahalle kent projeleri

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız." dedi.

Milliyet'te yer alan habere göre Hamamönü'ndeki çalışma ofisinde  31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını dile getiren Tiryaki, 15 yıl boyunca Ankara'nın merkezinde tarihi öneme sahip Altındağ ilçesinde belediye başkanı olarak görev yaptığını, bu süre içinde 50 bin civarında gecekonduyu ıslah edip yeni yaşam alanları oluşturduklarını dile getirdi. 

Göreve başladığında yüzde 90'ını gecekonduların oluşturduğu bir ilçeyi teslim aldığını ifade eden Tiryaki, "Altındağ'da boş arazilere ve tarlalara kentsel dönüşüm yapmadık. Biz tamamen çöküntü alanları ayağa kaldırdık. Gecekondu sahiplerinden bizimle mahkemelik olan insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez....