13 / 05 / 2024

yenimahalle macun yüzme havuzu ne zaman açılacak

yenimahalle macun yüzme havuzu ne zaman açılacak

Vatandaşların yaşadığı yerden keyif almaları için sosyal kültürel projeleri hayata geçiren, ilçeye yeni sosyal tesisler kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Macun Mahallesi’ne de yarı olimpik bir yüzme havuzu ve sosyal tesis inşa ediyor...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

İzmir Bergama Yarı Olimpik Yüzme Havuzu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi işbirliğiyle inşa edilen "Yarı Olimpik Yüzme Havuzu" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törenle açıldı.

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu hizmete açıldı!

İstanbulluların spor yapabilmeleri için kentin dört bir yanına yeni tesis ve sportif alanlar inşa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi Kapalı Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Kocaeli Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu şekilleniyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

yenimahalle macun yüzme havuzu ne zaman açılacak Haberi

yenimahalle macun yüzme havuzu ne zaman açılacak


Ankara Yenimahalle Belediyesi Macun Mahallesi’ne inşa edeceği kapalı yüzme havuzu ve sosyal tesis ile bölgede önemli bir ihtiyaca cevap verecek. Temeline ilk harcı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun koyduğu tesis, Macun Mahallesi’ne ayrı bir güzellik katacak.


Vatandaşların yaşadığı yerden keyif almaları için sosyal kültürel projeleri hayata geçiren, ilçeye yeni sosyal tesisler kazandıran Yenimahalle Belediyesi, Macun Mahallesi’ne de Batıkent’e olduğu gibi yarı olimpik bir yüzme havuzu ve sosyal tesis inşa ediyor. Bölge halkının önemli bir ihtiyacına verecek tesis, Batıkent’e yapılan ve inşaatı büyük ölçüde tamamlanan tesisle aynı özellikleri taşıyacak. Yaklaşık 5 bin metrekare alanda temelleri atılan tesisin içerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve eğitim havuzu, sauna, güneşlenme terası, dinlenme alanları yer alacak.


Tesiste en koyu sohbetlere ev sahipliği yapacak bir...