19 / 05 / 2024

Yenimahalle okul projeleri

Yenimahalle okul projeleri

Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı, okulun 6 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ordu Akkuş okul projeleri 7 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

TOKİ Ordu'da yeni okullar inşa edecek. Projenin ihalesi 7 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Eğitimde mekan tasarımının önemi!

Farklı ölçeklerdeki okul projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, eğitimin daha sağlıklı ve kaliteli olması için mekan tasarımının öneminden bahsetti.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Ral Academia Ankara'da 800 öğrencilik okul yaptırıyor!

Trio Teknik Yapı ile Ral Academia Eğitim Kurumları arasında; Ankara Yenimahalle'de yapılacak olan, 800 öğrenci kapasiteli okul inşaatı işi için anlaşmaya varıldı.

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Yenimahalle'deki inşaatlara Fethi Yaşar denetimi!

Göreve başladığı günden bu yana Yenimahalle'yi adeta yeniden inşa eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapımı devam eden projeleri yakından takip ediyor.

Dünya Bankası okul inşaat projelerini yönetiyor!

Dünya Bankası, Milli Eğitim Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, AB ve Alman Kalkınma Bankası ile birlikte "Türkiye'deki Sığınmacılar Fonu Kapsamındaki Okul İnşaat Projeleri" projesini başlattı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'ye 10 yeni anaokulu geliyor!

Okul öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi bir arada vererek ilköğretime daha donanımlı bir şekilde hazırlanmalarını amaçlayan Yenimahalle Belediyesi, birbiri ardına açtığı anaokullarına bir yenisini daha ekledi.

Yenimahalle okul projeleri Haberi

Yenimahalle okul projeleri


Yeşilevler Mahallesi’ne Hayırsever işadamı Fuat Gözüm tarafından yaptırılacak 24 derslikli okulun temeli Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın katılımıyla atıldı.


Dualarla ve kurban kesilerek okulun temelinin atılmasının ardından heyecanını dile getiren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Kurumlar ve vatandaş el ele vererek bugün yeni bir okulumuzun daha temelini atıyoruz. Hayırsever işadamımızın bağışıyla Yeşilevler’e bir eğitim yuvası daha kazandırıyoruz. Bu güne kadar çok sayıda iş yeri, fabrika, tesis açılışı yaptım. Ama hiçbir açılış beni bir okul açılışı kadar heyecanlandırmıyor. Temennimiz burada eğitim alacak olan öğrencilerimizin vatana, millete hayırlı birer insan olarak yetişmesi ve topluma kazandırılmasıdır.   Başta hayırsever işadamımız Fuat Gözüm olmak üzere “Benim önceliğim eğitim” diyen herkesi kutluyorum. Bu büyük bir ayrıcalıktır” dedi.


Yaşar’a teşekkür


Yenimahalle’de yapılan sosyal projeleri ve eğitim desteklerini yakından...