02 / 05 / 2024

yenimahalle park projeleri

yenimahalle park projeleri

Başkentin oksijen deposu Yenimahalle yeşil alanda rekora koşuyor. 3 Milyon Metrekare yeşil alanıyla hem ilçe sakinlerine hem de il geneline nefes olan Yenimahalle’de 3 hafta içinde 7 yeni park daha hizmete giriyor.

Yenimahalle'ye devasa parklar yapılıyor!

Şehirlerin beton yığınlarına dönüşmemesi için park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veren Yenimahalle Belediyesi, 4 ayrı noktaya toplam 62 bin 450 metrekare büyüklüğünde devasa park kazandırıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe çok yakında satışta!

Geçtiğimiz günlerde Avrupa Konutları Saklı Vadi projesini satışa çıkaran Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle ve Avrupa Konutları Esentepe projeleri için gün sayıyor. İşte projelerle ilgili merak edilen detaylar...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Park Mavera’da teslimlere başladı!

Erken teslimi klasik hale getiren Makro İnşaat ve Akyapı, Başakşehir’de ki gözde projeleri Park Mavera’da teslimlere başladı. Lansman döneminde 22 saatte tamamının sahiplerini bulduğu projede konut sahipleri erken teslim sevinci yaşıyor.

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Düzce Melen Su Park 6 ay içerisinde tamamlanacak!

Düzce Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Melen Su Park projesindeki çalışmalar 6 ay içerisinde tamamlanacak.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

yenimahalle park projeleri Haberi

yenimahalle park projeleri



Kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıran Yenimahalle Belediyesi yenilediği ve hizmete yeni açtığı parklarla yeşili ve huzuru bir araya getiriyor. İlçe genelinde 369 parkla vatandaşlara hizmet veren Belediye, toplam 30 bin metrekare büyüklüğe sahip 7 yeni parkı da 21 gün içinde vatandaşlara kazandırmaya hazırlanıyor. 

4’ü Şentepe; Kaletepe, Çiğdemtepe, Güzelyaka, Barıştepe Mahallelerine, 2’si Batıkent Yeni Batı Mahallesi’ne, 1’i Demetevler Yukarı Yahyalar Mahallesi’ne yapılan parklar, gerek içinde barındırdıkları unsurlarla gerekse de büyüklükleriyle göz dolduruyor.


Çabamız Avrupa standartlarında yeşil alan


Yenimahalle’nin her mahallesinde çocukların oyun oynayacağı, büyüklerin dinleneceği, insanları bir araya getirecek parklar yapma amacında olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, daha yeşil Yenimahalle için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.


İlçede kişi başına düşen yeşil alan miktarının 5 metrekare olduğunu da sözlerine...