17 / 05 / 2024

Yenimahalle-Şentepe teleferik yeni hat

Yenimahalle-Şentepe teleferik yeni hat

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Yenimahalle - Şentepe telferik hattının ikinci etabında test sürüşleri başladı. Yeni hat 1 Nisan'da tam kapasiteyle devreye alınacak.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Avrupa Konutları Yenimahalle'yle Bağcılar'a 766 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesiyle 766 adet konut ve 63 adet ticari ünite inşa edecek.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ön talep topluyor.

TOKİ'den Ankara'ya 134 yeni dükkan!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Şırnak'a yeni hizmet binası müjdesi!

Yeni konut üretim yatırımları dışında kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Şırnak İli Merkez İlçesi Yenimahalle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Hizmet Binası işi ihalesini 17 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Yenimahalle-Şentepe teleferik yeni hat Haberi

Yenimahalle-Şentepe teleferik yeni hat

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe teleferik hattında 2. etap hattın 1. etap hat ile mekanik entegrasyon çalışmaları tamamlandı. Birbirleriyle bağlantıları sağlanan 3 bin 257 metre uzunluğundaki iki ayrı hattan oluşan teleferiğin tamamında maksimum yükleme test sürüşleri de uluslararası akredite edilmiş kuruluşların gözetiminde sürüyor. Yenimahalle-Şentepe 1. etap teleferik hattında metro ile senkronize olarak yaklaşık bir yıldır toplu taşıma amaçlı olarak hizmet verildiğini hatırlatan EGO yetkilileri, 1. etap teleferik hattının yıllık bakımı ve 2. etap teleferik hattının entegrasyonu çalışmaları kapsamında yolcu taşımacılığına 16 Mart Pazartesi gününden itibaren ara verildiğini hatırlattı. 


4 SU BİDONUYLA HALAT-KABİN TESTİ

Zorunlu olan yıllık bakım ve entegrasyon çalışmaları tamamlanan teleferik hattının tümünde yolcu taşımacılığına başlamadan önce güvenlik açısından test sürüşleri yapıldığını anlatan yetkililer “Sistemde yolcuların taşınması başlamadan...