12 / 05 / 2024

Yenimahalle Şentepede kentsel dönüşüm

Yenimahalle Şentepede kentsel dönüşüm

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, " Kaletepe, mağdurların ve hakkını alamayanların mevkisi olmayacak. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunan konutlara kavuşturmak amacındayız " dedi...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Ankara Yamaçevler'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ‘Yamaçevler Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde çalışmalara hızla devam ediliyor. 

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Gaziosmanpaşa Yenimahalle’de dönüşüm başlıyor!

Yenimahalle İlkokulu Konferans Salonu açılışında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Yenimahalle’de kentsel dönüşüme 2019 yılında başlayacaklarını müjdeledi.

Yenimahalle'nin dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi!

İlçedeki çalışmalara devam eden Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projeleri yurt dışında ses getirdi.

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle'yi kültürü, sanatı ve yaşam alanlarıyla yaşayan bir kent haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti. 

Yamaçevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Yamaçevler’de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu ile birlikte gecekondu bölgesine gelerek mahalle sakinleriyle sohbet etti, yıkım çalışmalarına başlandı.

TOKİ Ardahan Yenimahalle’de hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Yenimahalle’de hayata geçirdiği ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamındaki dairelerin hak sahipleri belirlendi.

Ardahan'da TOKİ Konutlarının kura çekimi yapıldı!

TOKİ'nin Ardahan Yenimahalle’de ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamında hayata geçirdiği konutlar için kura çekimi yapıldı.

Yenimahalle Yamaçevler'de dönüşüm başladı!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Yamaçevler gecekondu bölgesinin Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesiyle bölgede çalışmalara hız verildi.

Yenimahalle Şentepede kentsel dönüşüm Haberi

Yenimahalle Şentepede kentsel dönüşüm

Yenimahalle Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe'de kentsel dönüşüme start verildi. 


KENTSEL dönüşüm yapılacak olan alanlarda oturanları başka bir bölgeye taşımak yerine, kendi yerlerinde ev sahibi yapmayı planlayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Kaletepe, mağdurların ve hakkını alamayanların mevkisi olmayacak. Vatandaşlarımızı daha sağlıklı bir yaşam ortamı sunan konutlara kavuşturmak amacındayız" dedi. 


Kaletepe Mahallesi Şentepe Seçim İletişim Merkezi'nde Yenimahalleli vatandaşlarla bir araya gelen Yaşar, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Şentepe mevkiinde bulunan Kaletepe Mahallesi'nde de kentsel dönüşüm çalışmaları başlattıkları vurguladı. 


Akşam...