19 / 05 / 2024

yenimahalle varlık mahallesi imar son durum

yenimahalle varlık mahallesi imar son durum

Ankara Yenimahalle İlçesi, Varlık Mahallesi 9011 ada 3 parsele ait 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı....

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Ankara Varlık Mahallesi’ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Ankara Varlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bölgeye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Varlık Fonu'na devredilen arsalar satılacak!

Bakanlığa bağlanan Türkiye Varlık Fonu'nuna devredilen arsaların değerlendirilmesi için yeni adımlar atıldı. Fondaki arsalar uygun fiyata satılacak yada yeni projeler uygulanacak.

Nazilli Aşağı Yakacık Mahallesi muhtarlık binası açıldı!

Aydın Nazilli Belediyesi tarafından Aşağı Yakacık Mahallesi'nde inşa edilen muhtarlık binası törenle hizmete açıldı. Muhtar Muammer Fidan sevincini şiirle anlatarak Haluk Alıcık'a teşekkürlerini iletti.

Varlık Fonu'nun amacı yatırımcı çekmek!

Sayıştay Başkanı Ahmet Seyit Baş, Varlık Fonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Baş, Varlık Fonunun denetimi konusunda, hisseleri fona devrolan ve fonun yönetimindeki aktiflerin önemli olduğunu açıkladı.

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak!

Çin Ulusal Varlık Fonu ABD’ye doğrudan yatırımlarını artıracak. Şirket bonoları, devlet tahvilleri, risk fonları, uzun dönemli altyapı, sanayi, gayrimenkul yatırımları ve ABD devlet tahvilleri CIC fonunun yatırımları arasında yer almaktadır.

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Nurettin Canikli'den Varlık Fonu açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Türkiye Varlık Fonu’na devredilen şirketlerin satış veya özelleştirme planları olmadığını açıkladı. Canikli “Bunlar karşılık gösterilebilecek çok kıymetli şirketler. Güçlü bilançosuyla fon, uzun vadeli düşük faizli finansman sağlar” şeklinde konuştu.

Varlık Fonu projelerde maliyeti düşürüyor!

Başbakan Binali Yıldırım, Varlık Fonu ile ilgili bilinmedikleri anlattı. Yıldırım, fonun geçmişte kaynak kullanılarak yapılmış projelere maliyet düşürücü bir destek verebileceğini belirtti.

Türkiye Varlık Fonu yabancı banka satın alabilir!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Türkiye Varlık Fonu’nun yurt dışında bir markayı, bankayı satın alabileceğini açıkladı

Varlık Fonu öncelikli yatırımlara kaynak sağlayacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada Varlık Fonu'nun, Türkiye'nin stratejik varlıklarını geliştirmeyi ve değerini artırmayı, Türkiye'nin öncelikli yatırımlarına yönelik kaynak sağlayacağını dile getirdi.

Varlık Fonu yatırımcının ilgisini Türkiye'ye çekecek!

Varlık Fonu’nun stratejik öneme sahip projelere destek olarak yeni yatırımcıların ilgisini Türkiye’ye çekmek için faaliyetler yapacağını belirten Başbakan Yardımcısı Canikli, “Türkiye’nin küresel bir oyuncu olma misyonuna destek verecektir” dedi.

yenimahalle varlık mahallesi imar son durum Haberi

yenimahalle varlık mahallesi imar son durum


Ankara Yenimahalle İlçesi, Varlık Mahallesi 9011 ada 3 parsele ait 1/25000 ölçekli Başkent Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi bakanlık tarafından 05 Aralık 2014  tarihinde onaylandı.


Söz konusu planlar 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince bugün askıya çıkarıldı. Varlık Mahallesi imar planı değişikliği 13 Ocak 2015 tarihinde askıdan...