18 / 05 / 2024

Yenisahra Mahallesinde son durum

Yenisahra Mahallesinde son durum

Kentesel dönüşümde İstanbul’un en gözde mahallelerinden Yenisahra’nın ‘ticari alan imarlı’ bölümünün tamamıyla Sinpaş ilgileniyor. Servet GYO Genel Müdürü Çelik, “Bölgede 105 bin metrekare alanda 350 bin metrekare inşaat alanı planlıyoruz” dedi.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

İzmit'te tarihi yapılar restore ediliyor!

İzmit Belediyesi unutulmaya yüz tutmuş tarihi değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Kozluk mahallesinde, son mimarlık örneği bir yapı İzmit Belediyesi’nce kamulaştırıldı. 50. Yıl İlkokulu arkasında bulunan yapıyı restore edecek.

Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000'lik İmar Planları kabul edildi!

Ataşehir Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisi'nde oylanarak kabul edildi. 1/5000'lik plana İBB Meclisi İmar Komisyonu'nda son şekli verilerek İBB Meclisi'ne gönderilmişti.

Selimiye Muhtarı Şenol Deniz: Selimiye'ye imar planı yapılsın!

Ünlülerin gözdesi Marmaris'in Selimiye Mahallesinde son bir yılda yapılan yaklaşık 140 yeni inşaatın büyük bir kısmının kaçak olduğu belirtildi. Deniz 'Selimiye'ye imar planı yapılsın' dedi.

Ataşehir Yenisahra imar planı son durum!

Ataşehir Yenisahra 20 aydır 1/5000’lik planlarını bekliyor. 5000’lik planlar Nisan 2012’de askıya çıkmış 1 aylık askı sürecinden sonra hak sahiplerinin itirazı ile tekrar Büyükşehir’e gönderilmişti…

Dumankaya Vizyon Evleri'nden son görüntüler yayınlandı!

Dumankaya'nın Yenisahra'da konumlandırdığı Dumankaya Vizyon projesinden son görüntüleri www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi

Gölpark Bolluca'nın 2. mahallesinde son 15 fırsat! Metrekaresi 4 bin TL!

Gölpark Bolluca'nın 2. mahallesinde son 15 fırsat. Gölpark'ta konutların ortalama metrekare fiyatı 3 bin 850 TL 'den başlıyor, 4 bin TL 'ye kadar yükseliyor...

Süleyman Son: 2010 konutta fırsatlar yaratacak

İstanbul'da ve Ankara'da birer projenin inşaatlarına ve satışlarına devam eden Tepe İnşaat'ın Genel Müdürü Süleyman Son, 2010'da banka faizlerindeki düşüş ve piyasalardaki kriz sonrası toparlanmanın daha

Nişantaşı Residence'ta 260 bin Euro'ya! Hemen teslim son konut!

15 konuttan meydana gelen Nişantaşı Residence'ta kalan son konut 260 bin Euro'ya satılıyor

Son sel felaketi Büyükçekmece'ye çeki düzen veriyor

DSİ'nin aldığı son karar Büyükçekmece'de bomba etkisi yaptı. Göl çevresindeki lüks tesislere yıkım tebligatı gönderildi

 

Avrupa Konutları TEM'de son 210 konut! 185 bin 700 TL'ye!

Avrupa Konutları TEM'de 3 bin 100 adet konuttan satışı süren son 210 konut kaldı...

Beypalas'ta 105 bin TL'ye! Hemen teslim son 20 konut!

200 ev ofisten meydana gelen Beypalas'ta son 20 konutun satışı devam ediyor

Yenisahra Mahallesinde son durum Haberi

Yenisahra Mahallesinde son durum

Kentesel dönüşümde İstanbul’un en gözde mahallelerinden Yenisahra’nın ‘ticari alan imarlı’ bölümünün tamamıyla Sinpaş ilgileniyor. Servet GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, “Bölgede 105 bin metrekare alanda 350 bin metrekare inşaat alanı planlıyoruz” dedi.


İstanbul’un Anadolu yakasında, Ataşehir ile Kadıköy arasındaki en gözde ‘kensel dönüşüm’ alanlarından biri olarak dikkat çeken Yenisahra Mahallesi’ne adeta piyango çıktı. Ataşehir’de inşaatı Ağaoğlu tarafından sürdürülen İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) çok yakın olan mahallenin ‘ticaret alanı imarlı’ olan bölümünün tamamı için Sinpaş hak sahipleriyle masaya oturdu. Mahalle’nin konut imarlı bölgesinde, DKY, Ege Yapı, Tahincioğlu, Vartaş, Mimtaş gibi firmalar hak sahipleriyle büyük ölçüde imzaları atarken, Sinpaş da mahallenin Türkarslan Sokak ile Metro Grosmarket arasında kalan büyük bölümü için görüşmelerini sürdürüyor. 


105 DÖNÜMLE ANLAŞACAĞIZ

Sinpaş Holding bünyesinde faaliyet gösteren Sinpaş Yapı,...