05 / 05 / 2024

Yenişehir Bilim Sanat Merkezi ne zaman bitecek

Yenişehir Bilim Sanat Merkezi ne zaman bitecek

Deniz Mahallesi 21 cadde üzerinde, 9.200m2 alan üzerinde yapımına başlanan merkez de çeşitli bilim ve sanat eğitimlerinin verileceği derslikler, laboratuvarlar, grup çalışma odaları, kütüphane, idari ve teknik birimler bulunmaktadır.

Kayseri'nin İkinci Bilim Sanat Merkezinde inşaat çalışmaları tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada inşaatı hızla süren ikinci bilim sanat merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi...

Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi açılıyor!

Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Başakşehir’de açılıyor. İstanbul’da açılan altıncı BİLSEM olan Başakşehir Bilim ve Sanat Merkezi üstün yetenekli çocuklara eğitim verecek

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Yenişehir Bilim Sanat Merkezi’nin inşaatı başladı!

Deniz Mahallesi 21 cadde üzerinde, 9.200m2 alan üzerinde yapımına başlanan merkez de çeşitli bilim ve sanat eğitimlerinin verileceği derslikler, laboratuvarlar, grup çalışma odaları, kütüphane, idari ve teknik birimler bulunmaktadır.

Mersin Yenişehir'e Bilim Sanat Merkezi inşa ediliyor!

Yenişehir Belediyesi, Deniz Mahallesi’nde 9.200 metrekare alan üzerinde, derslikler, laboratuvarlar, grup çalışma odaları, kütüphane, idari ve teknik birimlerin yer alacağı Bilim Sanat Merkezi’nin yapımına başladı.

Yenişehir'e Otomotiv Test Merkezi yapılacak!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Türkiye açısından çok önemli olan ve Yenişehir'de yapılacak Otomotiv Test Merkezinin temelini yıl sonuna kadar atacaklarını söyledi.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Bilim Sanat Merkezi ne zaman bitecek Haberi

Yenişehir Bilim Sanat Merkezi ne zaman bitecek


Yenişehir Belediye’si Bilim Sanat Merkezi’nin inşaat çalışmalarına başladı. Deniz Mahallesi 21 cadde üzerinde, 9.200m2 alan üzerinde yapımına başlanan merkez de çeşitli bilim ve sanat eğitimlerinin verileceği derslikler, laboratuvarlar, grup çalışma odaları, kütüphane, idari ve teknik birimler bulunmaktadır.


Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; Bu projemizde şehrimizdeki eğitim kurumlarında ders gören üstün yetenekli ve özel eğitim gerektiren çocuklarımızın eğitim gereksinmelerini karşılamak için Bilim sanat Merkezi adı altında bir okul yapıyoruz. Bu okulda özel olarak eğitim alan ve yetiştirilen öğretmenler, geliştirilmiş eğitim programları ve yöntemlerini kullanarak öğrencilerimizin beceri ve yeteneklerine göre uygun eğitim almalarını sağlayacaklar.

Üstün yetenekli çocuklara ve gençlere yeteneklerini geliştirme imkanı sunmamak bu ülkenin geleceğine yön verecek insanları yönlendirmemek, geleceğimize değer vermemek anlamına gelir.

Gelişmiş ülkelerde üstün yetenekli çocuklara çok fazla...