08 / 05 / 2024

yenişehir bitiş tarihi

yenişehir bitiş tarihi

Yenişehir'e ne zaman başlanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 146 milyon metrekare yeşil alana sahip Yenişehir projesinde toplam havalimanı alanı ise 78 milyon metrekare şeklinde tasarlandı.

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak?

Yenişehir'de turizm açısından neler bulunacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 146 milyon metrekare yeşil alanın yer aldığı projede serbest bölgeler, kültür merkezi ve marinalar bulunuyor.

Yenişehir projesinin maliyeti ne olacak?

Gökdelenlerin, villaların, teras evler ve apartmanların yer alacağı Yeni Şehir projesinde toplam 7 milyon 500 kişinin yaşaması hedefleniyor. Proje böylelikle İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura tarihi belli mi? Yenişehir Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 konutlarda son dakika!

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında hayata geçirilecek Yenişehir Evleri projesinin kura tarihi merak ediliyor. İşte projeyle ilgili son dakika gelişmeleri...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika...

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy Projesi kura tarihi belli oldu mu? Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde son dakika...

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

Nidapark Başakşehir teslim tarihi!

Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda inşa edileceği projede toplam 374 adet daire yer alıyor. Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Yenişehir Huzurevi'nin açılışı yapıldı!

Toplam maliyeti 7 milyon 750 bin TL olan ve 6 Mayıs 2015 tarihi itibariyle yaşlı kabulüne Yenişehir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla açıldı.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'de kaç kişi yaşayacak?

Toplamda 453 milyon metrekarelik alanda kurulacak olan Yeni Şehir projesinde 460 gökdelen, villalar, teras evler ve 2 ila 14 kattan meydana gelecek apartmanlar yer alacak....

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi!

Seyran Şehir Başakşehir teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Yenişehir'de gökdelenler kaç katlı olacak?

453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir projesi kapsamında gökdelenler, apartmanlar, teras evler ile villalar yer alacak. Projedeki gökdelenlerin kaç katlı olacağı henüz belli değil ancak apartmanlar 14 kata kadar çıkacak...

60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir!

Tanıtım filminin yayınlanmasıyla Kanal İstanbul ve Yenişehir projeleri hakkında birçok detay da belirlenmiş oldu. 453 milyon metrekare alanda kurulacak Yenişehir projesinin 30 milyon metrekaresi Kanal İstanbul olacak...

yenişehir bitiş tarihi Haberi

yenişehir bitiş tarihi


Yenişehir projesi, 50 milyar dolar yatırım belediyle 453 milyon metrekare alanda kurulacak. Yenişehir'e ne zaman başlanacak sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


Yenişehir projesinde sahil kısmında 150 bin araçlık, gökdelenler kısmında 160 bin araçlık otoparklar bulunacak. Projede havalimanı için ayrılan alan 78 milyon metrekare olarak belirlendi. 


146 milyon metrekare yeşil alana sahip projede 167 milyon metrekare imar parsel alanı ve 8 şeritten meydana gelen yollar bulunacak. Projenin toplam nüfusu ise 7.5 milyon kişi olacak. 


Yenişehir'e ne zaman başlanacak? 

Yenişehir'e ne zaman başlanacak: Yenişehir'in başlamasıyla ilgili net bir tarih bulunmuyor. 


Yenişehir projesinde 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler, villalar, serbest bölge, camii, küçük tekneler için marina, müze ve sergi alanları, park ve rekreasyon alanları ile kültür merkezi yer alacak. 


60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız