03 / 05 / 2024

Yenişehir Hafriyat İnşaat şirketi

Yenişehir Hafriyat İnşaat şirketi

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Uçak tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miak Hafriyat İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akpınar tarafından kuruldu.

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Hafriyat İnşaat Asfalt Lojistik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Benguşat tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerka Hafriyat İnşaat İş Makinaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kazancı ve Ertan Kazancı ortaklığında kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marsa Hafriyat İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hikmet Marhan ve Mehmet Cihat Marhan ortaklığında kuruldu. 

Yenişehir Hafriyat İnşaat şirketi Haberi

Yenişehir Hafriyat İnşaat şirketi

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Uçak tarafından  10 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu. 


Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü hafriyat işlerini yapmak ,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak . -Resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girmek ve ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere vermek -Konusu ile ilgili araç alır , kiralar , ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir.  -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve...