04 / 05 / 2024

Yenişehir Hizmet Merkezi açılış

Yenişehir Hizmet Merkezi açılış

Ataşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde kurulan Yenişehir Hizmet Merkezi, Edip Akbayram ve Moğollar konseriyle açılıyor. Açılışa Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve mahalle halkı katılacak...

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in detayları belli oldu!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak Yenişehir’e ilişkin detaylar netleşiyor. Arnavutköy’ü kapsayan birinci etapta tarlalar imara açılacak. Tarlalarda oteller, fuar alanı, teknoloji ve lojistik merkezi kurulacak.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

İzmit Yenişehir Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçireceği kültür merkezinin temelini attı.

İzmit Yenişehir Kültür Merkezi'nin ihalesi 23 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından bir kültür merkezi de Yenişehir Mahallesi’ne inşa edilecek. Projenin ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalara başlandı!

Bursa Yenişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi için çalışmalara başlandı. AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamil, konutla ilgili açıklama yaptı.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Bursa Yenişehir'e Ağız ve Diş Tedavi Merkezi geliyor!

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, ilçeye Ağız ve Diş Tedavi Merkezi kurulacağını açıkladı. Kamıl, bu çalışmanın yıl ortalarında tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.

Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu!

Yenişehir’in merkezi Başakşehir markalı konutların yeni adresi oldu. Milyonluk evlerin satışa çıktığı bölgede metrekare fiyatları 4 bin 500 lirayı buldu.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’na yeni hizmet binası yapılıyor!

Bursa Yenişehir Ticaret Borsası’nın üyelerine daha iyi hizmet verebilmek ve hizmet kalitesini artırmak üzere başlattığı “Yeni Hizmet Binası” projesinde inşaat aşamasına geçiliyor.

Gazipaşa’ya engelli hizmet merkezi ve yaşlı lokali geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa’da engelli ve yaşlı vatandaşların yaşam standartlarını arttırmak, sorunlarına çözüm üretmek amacıyla Engelli Hizmet Merkezi ve Yaşlı Lokali açıyor.

Yenişehir Hizmet Merkezi açılış Haberi

Yenişehir Hizmet Merkezi açılış

Ataşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde kurulan Yenişehir Hizmet Merkezi, Edip Akbayram ve Moğollar konseriyle açılıyor.

Mahalle halkı ihtiyaç duyduğu kamu ve sağlık hizmetlerine Yenişehir Hizmet Merkezi ile bir arada ulaşabilecek.     

Yenişehir Hizmet Merkezi’nde; Belediye Birimleri, Sağlık Ocağı, PTT Bank, İSKİ, İGDAŞ, AYEDAŞ ve Muhtarlık bir arada olacak.

Yenişehir Hizmet Merkezi’nin açılışı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve mahalle halkının katılımıyla 19 Mart Çarşamba günü saat 19:00’da Edip Akbayram ve Moğollar konseriyle...