21 / 05 / 2024

yenişehir kent orman

yenişehir kent orman

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Atatürk Kent Ormanı 19 Mayıs’ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Kent Ormanı’nı 19 Mayıs'ta açacaklarını müjdeledi...

İstanbul’a dev kent ormanı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen "Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı" projesinin ilk etabı eylül ayında hizmete girecek. 

İstanbul'a dev kent ormanı kuruluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında "Avrupa Yakası Uluslararası Kent Ormanı" Kemerburgaz'da hayata geçiriliyor.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Bursa Kent Ormanı'na kayak pisti inşa edilecek!

Bursa’yı değerleriyle modern bir geleceğe taşıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte incelemelerde bulunduğu Atatürk Kent Ormanı’na 12 ay kullanılabilecek bir ‘Suni Kayak Pisti’ yaptırılacağını söyledi

Kandıra'ya yeni Kent Ormanı!

Kandıra’nın geçmiş yıllarda vahşi depolama tekniği ile oluşturulan çöplük, Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kent Ormanı” haline getiriliyor.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Diyarbakır Kent Ormanı için itirazlar başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kent Ormanı’nın 240 hektarlık alanını askeriyeye tahsis eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na itiraz etti, itirazın 6 Aralık’ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından görüşülmesi bekleniyor.

Diyarbakır'da kent ormanı olarak ilan edilen arazi el değiştirdi!

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin kent ormanı olarak ilan ettiği hazineye ait arazi, açılan bir kadastro davası sonucu el değiştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yeni bir kent inşa etti!

16 yılda deprem bilinci oluşması ve depremle ilgili önlemlerin alınması noktasında büyük yol kat etti. Yaşanan deprem sonrası eksiklikleri tespit eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, depremle yaşama bilinciyle çalışmalar yürüterek yeni bir kent inşa etti.

yenişehir kent orman Haberi

yenişehir kent orman

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı. Yenişehir Kent Ormanı'nı yeniden düzenleyecek olan Denizli Belediyesi bu alanda 7'den 70'e tüm Denizli halkına pek çok alternatifi bir arada sunacak. İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı, Adalet Parkı, Sümerpark, Eskihisar Parkı, Yunus Emre Parkı, Servergazi parkı gibi Ege Bölgesi'nin en büyük parklarını kente kazandıran, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nm yapımına büyük bir hızla devam eden Denizli Belediyesi dev parklara bir yenisini daha ekliyor. 


Sabah Gazetesi Egeli...