22 / 05 / 2024

yenişehir kent parkı

yenişehir kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı...

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Yenişehir Parkı Şubesi Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Çerkezköy Kent Park'ın 1. etabı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çerkezköy ilçesinde hayata geçirilen Çerkezköy Kent Park 1. Etabı düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Akçakale Kent Parkı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Akçakale´de hayata geçirdiği 53 dönümlük Akçakale Kent Parkı'nın inşaatını tamamladı.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Bursa Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Abit Küçükarslan: Lara Kent Parkı’na sahip çıkılsın!

Lara Kent Parkı’yla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis amaçlı yeni bir imar planı hazırlandığını savunan Abit Küçükarslan, tüm ilgililerden ve Antalya halkından Lara Kent Parkı’na sahip çıkmalarını istedi.

Eskişehir'de 75 bin kişilik yeni bir kent kuruluyor!

Sarı: "Pilot proje kapsamında, Eskişehir'imizin Odunpazarı ilçesi Tepebaşı mevkisinde 838 hektarlık bölgeyi, rezerv yapı alanı ilan ettik. Bu alanda, 4 etaplık bir çalışmayla, yaklaşık 75 bin vatandaşımızın yaşayacağı, yeni bir kent kuracağız" dedi.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

yenişehir kent parkı Haberi

yenişehir kent parkı

2004 yılından bu yana Denizli'nin dört bir yanını birbirinden büyük yeşil alan ve parklarla donatan Denizli Belediyesi, Yenişehir'de yaklaşık 400 bin metrekare büyüklüğündeki dev kent parkı için düğmeye bastı. Yenişehir Kent Ormanı'nı yeniden düzenleyecek olan Denizli Belediyesi bu alanda 7'den 70'e tüm Denizli halkına pek çok alternatifi bir arada sunacak. İncilipınar Parkı, Çamlık Parkı, Adalet Parkı, Sümerpark, Eskihisar Parkı, Yunus Emre Parkı, Servergazi parkı gibi Ege Bölgesi'nin en büyük parklarını kente kazandıran, Akvadi Parkı ile Sevindik Vadi Parkı'nm yapımına büyük bir hızla devam eden Denizli Belediyesi dev parklara bir yenisini daha ekliyor. 


Sabah Gazetesi Egeli...