02 / 05 / 2024

yenişehir kurtköy yeşil vadi

yenişehir kurtköy yeşil vadi

Ek - Tur Turizm ve İnşaat'ın Yenişehir - Kurtköy proje bölgesinde inşa ettiği Yeşil Vadi Evleri'nde, 138 metrekarelik 3+1 dairelerin fiyatları 200 bin ile 250 bin YTL arasında değişiyor.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura tarihi belli mi? Yenişehir Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 konutlarda son dakika!

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında hayata geçirilecek Yenişehir Evleri projesinin kura tarihi merak ediliyor. İşte projeyle ilgili son dakika gelişmeleri...

Mersin Yenişehir'e 90 odalı yeni otel geliyor!

Köknar Turizm, Mersin'de inşa edeceği yeni oteli için düğmeye bastı. Yenişehir'de yükselecek olan proje 89 milyon 889 bin TL'ye mal olacak.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Ankara'nın Yeşil Şehir Eylem Planı anlatıldı! 

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başkentte hayata geçirilecek Yeşil Şehir Eylem Planı'nı tanıttı. 

Pendik Kurtköy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, Kurtköy (Yenişehir) Mahallesi, 3966 ada, 3, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Optimum Yenişehir geliyor! Yeni proje!

Optimum Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin yeni projesi Optium Yenişehir, Kurtköy'de hayata geçirilecek. Proje 202 milyon 734 milyon TL'ye mal olacak.

yenişehir kurtköy yeşil vadi Haberi

yenişehir kurtköy yeşil vadi

Daireler Ocak 2008'de teslim edilecek. 15 bin 920 metrekare arazi üzerinde, 6 blokta toplam 192 daireden oluşan Yeşil Vadi Evleri'nde yüzme havuzu ve çocuk havuzu, açık otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, site içi dükkanlar, kameriyeler, 24 saat kameralı güvenlik gibi donatılara yer veriliyor.

Tel: (0216) 482 43...