03 / 05 / 2024

yenişehir mahallesi imar sorunu

yenişehir mahallesi imar sorunu

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği taleplerini Basına ve Kamuoyuna duyurmak için Emlak Konut önünde toplandı...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura çekilişi yarın yapılacak. 2 Haziran 2023 tarihinde tamamlanan başvuru sürecinden bugüne kadar geçen zamanda mahkeme imar planlarını iptal ettiği gibi projedeki konut fiyatları da ikiye katlandı. 

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Yenişehir Rezerv Yapı Alanı 3. Etap imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 3. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Yenişehir Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 1. Etap 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

İstanbul Yenişehir Rezerv Yapı Alanı imar uygulaması askıda!

İstanbul İli, Yenişehir Rezerv Yapı Alanı, 1. 2. ve 3. Etap Planlama Sahasına İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına Ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Pendik Kurtköy Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, Kurtköy (Yenişehir) Mahallesi, 3966 ada, 3, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

yenişehir mahallesi imar sorunu Haberi

yenişehir mahallesi imar sorunu

Yenişehir Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği taleplerini Basına ve Kamuoyuna duyurmak için 12 Haziran'da Emlak Konut GYO A.Ş. binası önünde, basın açıklaması yaptı ve 13 Haziran'da Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Mudürü ve  Yardımcıları ile görüşme yaptıkalrını açıkladı. 


Dernek yetkilileri Genel Kurul'da yapılan Tüzük değişikliği ile yaptırılabilecek Revizyon İmar Planlarnın Dernek tarafından hızlıca yaptırılıp, TOKİ ve Bakanlığa sunulmasını...