05 / 05 / 2024

Yenişehir reklam filmi

Yenişehir reklam filmi

Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 78 milyon metrekarelik havalimanı, 146 metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parsel alanı yer alıyor.

Eminevim’in yeni reklam filmi 'Biz Hep Emindik' yayında!

1991 yılında Emin Otomotiv ile başlayan hikayesini tasarruf finansman sektörünün lideri olarak sürdüren Eminevim’in yeni reklam filmi yayına girdi. İşte o reklam filmi...

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Zingat.com ilk reklam filmi Sana Yalan Söylediler yayınlandı!

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un ilk reklam filmi ‘Sana Yalan Söylediler’ yayına girdi. Zingat.com; Nezih Muhit, Şehir Merkezi ve Taşınmaya Hazır Daire olmak üzere üç farklı konseptle izleyiciyle buluştu. Ev arayanlar artık Zingat.com ile doğru evine kavuşuyor.

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenişehir Hafriyat İnşaat Otomotiv Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferhat Uçak tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Queen Central Park Bomonti reklam filmi yayınlandı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’u taçlandıracak yeni projesi Queen Central Park Bomonti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak.

AC Yapı Moment İstanbul reklam filmi yayınlandı!

AC Yapı Moment İstanbul’un Brandit tarafından hazırlanan yeni reklam filmi yayına girdi. Merkezi lokasyonu ve akıllı mimarisiyle modern hayatın sorunlarına çözüm üreten proje, reklam filminde de bu özelliğini ön plana çıkarıyor.

Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi!

90lı yılların en önemli konut projelerinden Bahçeşehir bakın nasıl lanse edilmişti. İşte Emlakbank Bahçeşehir reklam filmi...

Özdiker Yapı Mersin Yenişehir'de 264 konut ve iş merkezi inşa edecek!

Özdiker Yapı, Mersin Yenişehir'e bağlı Çiflik Mahallesi'nde yeni projeye hazırlanıyor. Konut ve iş merkezinden meydana gelen Özdiker Yapı Yenişehir projesinde 264 adet konut yer alıyor.

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısında!

Ali Ağaoğlu My Towerland reklam filmi ile yine kamera karşısına geçti. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, samimi tavırları ve sempatik oyunculuğuyla izleyici ve reklam dünyasından yine tam not aldı.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ Diyarbakır Yenişehir, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile bugün ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi 123 ada, 1 Parselin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi İhalesi açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek. İhale açık ihale usulü ile yapılacaktır.

Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Yenişehir Kültür Evi'ne dönüştürüldü!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nin bir bölümünü "Yenişehir Kültür Evi"ne dönüştürerek, özellikle yaşlıların zamanlarını en iyi şekilde geçirmeleri için örnek bir projeye daha imza attı.

Mersin Yenişehir'de 1 milyon 971 bin 84 TL'ye 2 adet satılık otopark!

Mersin İli Yenişehir İlçesi'nde yer alan 2.624,00 metrekare ve 2.303,71 metrekare yüsölçümüne sahip olan otoparklar Mersin 4. Satış Memurluğu tarafından 14 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Yenişehir reklam filmi Haberi

Yenişehir reklam filmi



50 milyar dolar yatırım belediyle inşa edilecek Yenişehir'in toplam alanı 453 milyon metrekare. Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


Yenişehir projesinde 78 milyon metrekarelik havalimanı,  146 metrekare yeşil alan ve 167 milyon metrekare imar parsel alanı bulunuyor. Projede 7.5 milyon kişi yaşayacak. 


Projede; 460 gökdelen, apartmanlar, villalar ve teras evler bulunacak. Ayrıca;   serbest bölge, camii, gösteri merkezi, marinalar,kültür merkezi, park ve rekreasyon alanları yer alacak. 


Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı?

Yenişehir tanıtım videosu yayınlandı mı sorusunun yanıtı evet olarak belirlendi. 



60 soruda Kanal  İstanbul  ve Yenişehir projeleri için...