30 / 04 / 2024

Yenişehir ticari birimler

Yenişehir ticari birimler

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalardan oluşacak projenin toplam alanı 453 milyon metrekare olacak.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Isparta Yeni Şehir Hastanesi için ticari alan düzenlemesi!

Isparta Belediyesi, Yeni Şehir Hastanesi civarında yaşanan ticari alan sıkıntısını çözmek için kolları sıvadı. İnşaatı devam eden hastanenin karşısındaki adada ticari alan düzenlemesi gerçekleştirilecek. Konu bu Aralık ayında Belediye Meclisi gündemine gelecek.

Sertaç Koyuncu: Yenişehir yatırım için ideal bir bölge!

Çalımlıoğlu Gayrimenkul A.Ş. Satış Danışmanı Sertaç Koyuncu, en fazla kazandıran yatırımın toprak olduğunu ileri sürdü. Koyuncu, Yenişehir'deki yatırım yapılan bölgelerde hem nüfus artışı hem de ticari imkan artışı ile bölgenin değer kazanacağını söyledi.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Yenişehir Voyvoda Camii restore ediliyor!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan tarihi camiiler Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Yenişehir’deki en eski camilerinden biri olarak bilinen Voyvoda (Çınarlı) Camii Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor..

Yenişehir'e 4.5 milyon TL'ye sulama göleti inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir ilçesinde çiftçilere verdiği gölet sözünü tuttu. Yenişehir ilçesine bağlı Terziler köyüne BUSKİ tarafından yapılacak sulama göleti 4,5 milyon TL’ye mal olacak.

Bursa Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi için acele kamulaştırma!

Bursa Yenişehir İlçesinde tesis edilecek Yenişehir TSE Otomotiv Test Merkezi'nin yapımı amacıyla, proje güzergahına isabet eden alanlarda Türk Standartları Enstitüsü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Yenişehir Pazaryeri'nin kader değişecek!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Yenişehir Pazaryeri’ne inşa edilmesi planlanan yeni hizmet binasının bölgenin kalkınarak gelişmesine katkı koyacağını söyledi. Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binasıyla ilgili öneriler geldi.

Şanlıurfa Yenişehir'de 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi'ndeki 5 bin metrekare büyüklüğündeki boş arsayı 15 milyon TL + KDV muhammen bedel ile satışa çıkardı. İşte Şanlıurfa'daki o arsa satışı ihalesinin detayları...

Yenişehir ticari birimler Haberi

Yenişehir ticari birimler

Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda 167 milyon metrekare imar parseline sahip şekilde Kanal İstanbul'la birlikte hayata geçiriliyor. Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak kısmından önce projeden bahsedelim. 


7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak Yenişehir projesinde 10 köprü ve 8 şeritli yollar yer alacak. Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 78 milyon metrekare havalimanı alanı yer alacak. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Yenişehir'de 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalar bulunacak. Projede kültür merkezi, turistik alanlar, 26 milyon ağaç, apart otel, marinalar, serbest bölge ve 210 bin araçlık otopark bulunacak. 


Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;  Etüt çalışmaları başlatılırken, sadece konut ve ticaret alanları 68...