29 / 04 / 2024

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalardan oluşacak projenin toplam alanı 453 milyon metrekare olacak.



Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda 167 milyon metrekare imar parseline sahip şekilde Kanal İstanbul'la birlikte hayata geçiriliyor. Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak kısmından önce projeden bahsedelim. 


7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak Yenişehir projesinde 10 köprü ve 8 şeritli yollar yer alacak. Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 78 milyon metrekare havalimanı alanı yer alacak. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Yenişehir'de 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalar bulunacak. Projede kültür merkezi, turistik alanlar, 26 milyon ağaç, apart otel, marinalar, serbest bölge ve 210 bin araçlık otopark bulunacak. 


Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;  Etüt çalışmaları başlatılırken, sadece konut ve ticaret alanları 68 milyon 865 bin metrekare alana kurulacak. 



60 soruda Kanal İstanbul ve Yenişehir için tıklayınız


Yenişehir de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?



Geri Dön