30 / 04 / 2024

Yenişehir ofis projeleri

Yenişehir ofis projeleri

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalardan oluşacak projenin toplam alanı 453 milyon metrekare olacak.

İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri!

Klasik ofis algısını yıkan yeni ofis projeleri, çalışan verimliliğini artırırken konforu ihmal etmeyen modem tasarımları ile dikkat çekiyor. İşte İstanbul'un en yeni ofis projeleri...

Yenişehir Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Yenişehir Belediyesinin en önemli projeleri arasında yer alan yaşlı yaşam merkezinin inşaatı tamamlanıyor.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Yenişehir Belediyesi Bilim Sanat Merkezi tamamlandı!

Yenişehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaatı tamamlandı. Çevre düzenlemesine geçilen merkez önümüzdeki günlerde eğitim öğretim’e hazır hale getirilecek.

Mersin Yenişehir Bilim ve Sanat Merkezi'nde sona gelindi!

Yenişehir Belediye’sinin önemli projeleri arasında yer alan Bilim Sanat Merkezi inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı.

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu!

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı.

Yenişehir'in çehresi değişiyor!

Merkeze sonradan bağlanan 10 ilçede altyapıdan ulaşıma, tarihi mirastan çevreye kadar her alanda yatırım hamlesi başlatan Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde de yaklaşık 50 milyon TL'ye mal olan projeleri hizmete açtı.

İstanbul'da ofis projeleri hızla ilerliyor!

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor. 3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekleniyor. Ofis projeleri Anadolu yakasında Levent, Maslak, Şişli, Kağıthane, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kartal'da yoğunlaşıyor.

Polat Holding yeni ofis projeleri için çalışıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane 'nin yönetimi İbrahim Polat 'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışını sürdürüyor.

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

Lokman Çağrıcı: Kentsel dönüşümle yeni şehir oluşturuyoruz!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı 2012 Van depremlerinde yaşadıklarını belirterek “Kentsel Dönüşüm Kanunu’ndan istifade ederek sosyal dokularıyla yeni şehir oluşturmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak!

Yenişehir Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Ocak'ta tamamlanacak. Analiz Otomasyon tarafından sürdürülen çalışmalarda 96 kilometrelik şebekenin 80 kilometrelik bölümünün döşendiği belirtilirken, kalan bölümün 1,5 ayda da tamamlanacağı kaydedildi.

Seba İnşaat ofis projelerine yeni bakış getirmeyi hedefliyor!

Seba inşaat Kağıthane'de ilk adımını attığı yeni nesil ofis projeleri ve yatay konseptli tasarımlarıyla bu alanda farklılık oluşturmaya çalışıyor. Firma projeleriyle Cendere Vadisi'ne yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor

Yenişehir ofis projeleri Haberi

Yenişehir ofis projeleri

Yenişehir projesi, 453 milyon metrekare alanda 167 milyon metrekare imar parseline sahip şekilde Kanal İstanbul'la birlikte hayata geçiriliyor. Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak kısmından önce projeden bahsedelim. 


7.5 milyon kişilik nüfusa sahip olacak Yenişehir projesinde 10 köprü ve 8 şeritli yollar yer alacak. Projede 146 milyon metrekare yeşil alan ve 78 milyon metrekare havalimanı alanı yer alacak. 


50 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip Yenişehir'de 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler ve villalar bulunacak. Projede kültür merkezi, turistik alanlar, 26 milyon ağaç, apart otel, marinalar, serbest bölge ve 210 bin araçlık otopark bulunacak. 


Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de konut ve ticari alanlar kaç metrekare olacak sorusunun yanıtı şu şekilde;  Etüt çalışmaları başlatılırken, sadece konut ve ticaret alanları 68...