03 / 05 / 2024

Yenişehirde yollar yenileniyor

Yenişehirde yollar yenileniyor

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Başkan Çelik,140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma çalışmaları yapıldığını söyledi.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Isparta'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Isparta Belediyesi tarafından geçen yıllarda başlatılan bisiklet yolları projesi Çünür Yenişehir ile sürüyor. 

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Samandıra-Sultanbeyli arasında yeni yol inşa edilecek!

Sancaktepe TEM Otoyolu'na yeni yan yollar yapılacak. TEM Otoyolu'nun Samandıra ve Sultanbeyli kavşakları arasında 4 kilometre yan yol inşa edecek.

Sri Lanka’da yeni bir inşa ediliyor!

Sri Lanka'da deniz doldurularak yeni bir liman şehri inşa ediliyor. Yeni şehirde 70 bin kişinin yaşaması planlanıyor.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor!

Kartepe Belediyesi kentte yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Arsalanbey'de yeni imar yolları açılıyor.

Van Gürpınar'da imar yolları açılıyor!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları kapsamında mahallelerde yeni imar yolları açılıyor.

Yenişehirde yollar yenileniyor Haberi

Yenişehirde yollar yenileniyor

Yenişehir'de, 140 kilometrelik alanda yapılan alt yapı çalışmalarında sona yaklaşılırken, kazılan yollar asfaltlanıyor. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçemizin tamamını kapsayan 140 kilometrelik alanın 115 kilometresinde alt yapı ve arıtma, 25 kilometrelik alanda ise yağmur suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi. Çelik, "115 kilometrelik alt yapı ve arıtma çalışmaları sona erdi. Şu anda arıtma tesislerimiz çalışıyor. İlçemizin farklı yerlerinde yapımı devam eden 25 kilometrelik alanda yağmur suyu şebeke hatlarının yenilenme çalışmaları ise sürüyor" diye konuştu. 


2 MİLYON LİRALIK ASFALT DÖKTÜK 


Başkan Çelik, "İlçemizde kanalizasyon çalışmaları devam ederken ikinci defa kazı olmaması için çok sıkıntı olan bölgelerde yağmur suyu giderlerinin yapımına başlandı. Kanalizasyon ve yağmur suyu hatları tamamlanan sokaklarda asfalt çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 14 bin ton asfalt kullanılarak...