05 / 05 / 2024

Yenitepe İzmir evleri

Yenitepe İzmir evleri

Yenitepe İzmir Konutları 20 blokta toplam 1.533 daireden oluşuyor. Projede ev fiyatları 156 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Dap İzmir Evleri nerede? İşte konum!

707 konuttan meydana gelen Dap İzmir Evleri’nde 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir ödeme planı 2018!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir Evleri'nde daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunuluyor..

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yenitepe İzmir evleri Haberi

Yenitepe İzmir evleri

Yenitepe İzmir Evleri, İzmir Karabağlar Mevkii'de İlbank güvencesiyle hayata geçirildi. Proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş tarafından 55 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor.


Toplam 1.533 daireye yer verilen Yenitepe İzmir projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. Proje 20 blok olarak planlandı. 


Yenitepe İzmir Evleri'nde, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi imkanlar sunuluyor. 


Nuhoğlu Yenitepe İzmir projesi, Yeni Fuar ve Havaalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. 


Nuhoğlu Yenitepe İzmir teslim tarihi!


Yenitepe İzmir teslimleri Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek. Karabağlar Yenitepe İzmir fiyatları lansmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://www.yenitepeizmir.com.tr

Gizem...