23 / 07 / 2024

yeraltı çöp konteyner sistemleri

yeraltı çöp konteyner sistemleri

Temizlik hizmetlerinin daha modern bir şekilde yapılması için çaba sarf ettiklerini belirten Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçelerinde çevrenin korunmasını, cadde ve sokakların daha temiz olmasını hedeflediklerini söyledi.

“Arsa alıp prefabrik ev yapayım” diyenler dikkat! Bu tuzağa sakın kanmayın!

Depremin ardından Trakya’da, bir arsa alıp üzerine konteyner ya da prefabrik ev koymak isteyen kişilere dolandırıcıların tarlaları imarlı arsa diye satmaya çalıştığı belirtildi. Konuya ilişkin Evrensekiz Belediyesi de bir uyarı yaptı.

Ev ya da ofise dönüşebilen konteyner üretildi!

Konteyner deyip de geçmeyin, yük taşımak dışında birçok işlevi de bulunuyor. En yeni mimari moda ise eski konteynerleri alıp, çeşitli yapılarda kullanmak.

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rota Yeraltı Ve Yer Üstü Düzenleme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Aktaş tarafından kuruldu.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

Eyüp yeni yatırımlarla gelişiyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'e yapılmakta olan projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

Eyüp'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Eyüp Belediye Başkanı Aydın, "Yeni ve daha modern bir Eyüp için mahallelerimize toplamda 6 yeraltı otoparkı yapıyoruz. Kentsel dönüşüm için de çalışmalara başladık." dedi.

TOKİ'den Suriyelilere konteyner kentler!

Şanlıurfa, Kilis ve Malatya'da 10 bin 986 konteyner kent, Şanlıurfa'da ise 7 bin çadırdan oluşan 2 çadırkent kuran TOKİ, iç savaştan kaçıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Hatay ve Kahramanmaraş'ta 3 bin konteyner kent daha inşa ediyor

Kilis'teki sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildi!

Kilis Vali Yardımcısı ve koneynerkent sorumlusu Mustafa Ünver Böke, 35 binden sığınmacının kaldığı Kilis'teki Öncüpınar Kampı'nda bulunan sığınmacılar için 2 katlı konteyner ev inşa edildiğini söyledi.

Konteyner ev yasal mı?

Konteynerler fabrikada tüm kullanım yerleri hazırlanıp gideceği yerde sadece düzgün bir zemin üzerine yerleştirilip elektrik ve gerekirse dıştan su bağlantısı ve giderler bağlanmak suretiyle kullanılıyor. Peki, konteyner ev yasal mı?

Dünyanın en büyük yeraltı şehri bulundu!

Kentsel Dönüşüm çalışmaları ardından yıkılan Nevşehir Kalesi ve etrafındaki evlerin altında bulunan yeraltı şehri yapılacak çalışmalarla tamamen ortaya çıkartılıp restorasyon projesinin tamamlanmasının ardından ziyarete açılacak.

Suriyeliler için Kilis'te iki katlı konteyner evler yapılıyor!

Ülkelerindeki iç karışıklıklardan dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için Kilis Öncüpınar ’da, Birleşmiş Milletler ( BM ) standartlarında kurulan konteyner kentte genişleme çalışmaları devam ediyor.

Çöpler konteynerleri yeraltına iniyor!

Yol kenarlarına atılan çöp poşetleri veya konteynerlerden taşan çöp görüntüsü, yeraltı çöp konteyneri sistemiyle yavaş yavaş tarihe karışıyor. Çöp konteynerlerini yer altına alan bu sistemle kentler sağlıklı ve estetik görünüme kavuşuyor.

Büyükçekmece'de yeraltı çöp konteynerleri yaygınlaştırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi'nin sokağa çöp bırakma devrini sona erdiren projesi, 5 kata yakın yakıt tasarruf sağlayarak hem çevre sağlığına olumlu etki yaptı, hem de Büyükçekmece caddelerinde trafik yoğunluğunu azalttı.

yeraltı çöp konteyner sistemleri Haberi

yeraltı çöp konteyner sistemleri


Beyşehir Belediyesi tarafından Avşar Mahallesi TOKİ konutlarında başlatılan yeraltı çöp konteyneri uygulaması diğer mahalleleri de kapsayarak devam edecek. 



Temizlik hizmetlerinin daha modern bir şekilde yapılması için çaba sarf ettiklerini belirten Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçelerinde çevrenin korunmasını, görüntü kirliliğinin önüne geçilmesini, cadde ve sokakların daha temiz olmasını hedeflediklerini...