30 / 04 / 2024

Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı

Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Altunbilek, "Yakın zaman sonra, tüketicisine alışveriş esnasında zaman tasarrufu sağlayamayan marketlerin, tercih edilirliği maalesef düşecek" dedi.

Perakende sektöründe tehlike çanları! Yerel zincirler isyanda: “Böyle giderse kepenk kapatacağız”

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, sektördeki tekelleşmeye dikkat çekerek acil önlem alınması çağrısında bulundu. Haksız rekabete karşı olduklarını söyleyen Düzgün, üç kuşaktır bu işi yapan yerel zincirlerin böyle giderse kepenk kapatmak zorunda kalacağını kaydetti.

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Emlak temsilcileri TÜGEM 4. Büyük Buluşması'nda!

TÜGEM olağan Genel Kurulu 26 Aralık 2019 tarihinde toplandı. Aynı gün “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmasını da düzenleyen derneğin onur konuğu ise KKTC Başbakanı Ersin Tatar oldu.

TÜGEM emlak sektörünün vizyoner girişimcileriyle buluşacak!

TÜGEM 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmada yer alacak.

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule kesonu denizle buluşuyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart 2017 tarihinde temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrupa tarafındaki kule kesonu, yarın yapılacak törenle denizle buluşturulacak.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşuyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşturacaklarını söyledi.

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı Haberi

Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek, işinden evine dönmeye çalışan ve bu arada alışveriş yapmak zorunda olan insanların, artık marketlerde kaybedeceği bir-iki dakikaya bile tahammülleri olmadığını belirterek, "Bu nedenle yakın zaman sonra, tüketicisine alışveriş esnasında zaman tasarrufu sağlayamayan marketlerin, tercih edilirliği maalesef düşecek" dedi.

"Yerel Zincirler Buluşuyor 2015 Konferansı ve Fuarı" öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Altunbilek, 15-16 Nisan tarihlerinde bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek organizasyonun ana temasının teknoloji olacağını söyledi. 

Fuarda "Dönüşümü Başlat, Geleceği Kazan" temasıyla teknoloji konusunu işleyeceklerini aktaran Altunbilek, Türkiye genelinde ve KKTC'de faaliyet gösteren 16 derneğin çatı örgütü olarak, 369 üyeleri ile TPF olarak 3 bin 680 perakende noktasında hizmet verdiklerini kaydetti. 


Sektör olarak toplam istihdamlarının yaklaşık 70 bin kişi olduğunu bildiren Altunbilek, "Bu istihdam rakamı...