01 / 07 / 2024

yerli turiste bayram indirimi

yerli turiste bayram indirimi

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

Otel fiyatları cep yakıyor! Yerli turist yurt dışını tercih ediyor...

Bayram tatilinde otel fiyatları cep yakınca yerli turistin yurt dışına yöneldiğini belirten TESK Başkanı Palandöken, bunun döviz kaybına neden olduğunu ifade etti. Palandöken, "Bakanlığımız tarafından iç turizmde yerli turiste teşvik mekanizmaları ile promosyonların tanınması lazım."

Otel dolulukları düştü: Turizmde fiyatlar frenlendi! Oteller fiyatları Mayıs seviyesine indirdi! 

Otel dolulukları Ege’de yüzde 60, Akdeniz’de ise yüzde 70 seviyesinde oldu. İbreyi yerli turiste çeviren oteller fiyatlarını Mayıs seviyelerine düşürdü. İşte ayrıntılar...

Otellerde yerli turist sayısı arttı!

Kurban Bayramı tatili nedeniyle son yaz tatili fırsatını yakalayan yerli turist, sahil kentlerine akın ediyor. Başta Antalya olmak üzere kıyı otellerine yaklaşık 400 bin tatilci geldi.

Tolga Doğan: Yerli turiste fırsat doğdu!

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Yerli turiste yüzde 20 ucuz tatil imkanı!

Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. yerli turist bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.

İstanbul’daki otellerin oda fiyatları yüzde 4.1 geriledi!

Rus turist sayısındaki düşüşü telafi etmek isteyen turizmciler, yerli turiste indirim imkanları sunuyor. Yerli turist bu yıl Ramazan Bayramı’nda Antalya’da geçen yıla göre ortalama yüzde 20 daha ucuza tatil yapma imkanı bulacak.

Otellerde düşük fiyatlar yerli turistlere yarayacak!

Ülkelerinde yaşanan kriz nedeniyle Rus turist Türkiye'ye gelemedi, doluluk oranları düşen oteller fiyatları aşağıya çekerek yerli turiste yöneldi ve umudunu son dakika tatilcilerine bağladı.

Muğla yerli ve yabancı 100 bin turiste ev sahipliği yapıyor!

Bin 484 kilometre ile Türkiye'nin en uzun kıyı şeridine sahip şehri olan Muğla, yerli ve yabancı 100 bin civarındaki turistin tatil hayallerine ev sahipliği yapıyor.

Akrabaya ücretsiz kullandırılan evlere kira vergisi cezası!

Güneyde oteller özellikle yerli turiste çok pahalı. Hal böyle olunca birçok kişi ucuza kalacak bir yer bakıyor. Bol parası olmayanların ilk başvurdukları yöntem ise emekli olup güneye yerleşen anne babalarının evine gitmek.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Yunan Adaları'ndaki ucuzluk Ege turizmini olumsuz etkiliyor!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum gibi turistik bölgeler müşterilerini adalara kaptırıyor...

Ege kıyıları turisti Yunan adalarına kaptırıyor!

Yunanistan'da tatilin ucuzlaması yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini adalara kaptırmaya başladı.

Yakup Demir: Yunan adaları Ege kıyılarının en büyük rakibi!

Yunanistan'da yaşanan ekonomik krizin tatili ucuzlatması, yerli turiste hitap eden Ege kıyılarındaki turistik bölgeleri olumsuz etkiledi. Yerli turiste hitap eden Çeşme, Borum, Kuşadası, Marmaris, Dikili ve Ayvalık gibi turistik bölgeler, müşterilerini ad

yerli turiste bayram indirimi Haberi

yerli turiste bayram indirimi


Yerli turistte sezonu geç açan turizmcileri Ramazan Bayramı ve som asında yoğunluk bekliyor. Yabancı turistte bozulan beklenti algısı nedeniyle sektör yerli turiste odaklanırken, yerli turist ise bu yıl bayramda geçen seneye göre ortalama yüzde 20 daha ucuz tatil yapacak.


Türkiye Seyahat Aceııtalaıı Birliği'ııin (TÜRSAB) "Rusya'd akı ekonomik kriz nedeniyle zor bir sezon geçiren turizm sektörü asıl hareketi Ramazan Bayramı ve sonrasında bekliyor. Bu yılı Rus turistteki diişiişe rağmen 43 milyon yabancı turistle kapatmayı hedefleyen sektör, yerli turistte de bayram somasında ciddi bir artış öngörüyor. 



Türkiye'de...