03 / 05 / 2024

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması sonuç 2017

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması sonuç 2017

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Dünya Bankası, Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümü için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, sermaye finansmanı sağlanması ve özel sektör sermayesinin harekete geçirilmesi yoluyla Türkiye'deki şirketlerin yeşil dönüşümün desteklenmesi için 155 milyon dolarlık krediyi onayladı. İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Yeşil GYO Körfez arsasının 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli, Körfez arsamıza ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası / 6 Aylık Değerlendirme Raporu yayınlandı. Peki İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

Ankara Urankent yeşil alanda dünya sağlık örgütü standartlarını yakaladı!

Her geçen gün artarak devam eden yapılaşma yeşil alan ihtiyacının daha fazla ortaya çıkmasına neden olurken, bu konuda en fazla sorumluluğun düştüğü inşaat sektörünün bilinçli temsilcileri, oluşturdukları peyzaj alanlarıyla kentlerdeki yeşil alan miktarının artmasını sağlıyor.

Yeşil Bursa'ya yeşil bina yakışır!

Bursa'da yapı kalitesini artırmak için 'Yeşil Bina' ne sağlayabilir?" sorusuna cevap arayan İMSİAD, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ile birlikte çalıştay düzenleyecek.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nı 5 kişilik jüri değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın düzenlediği Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması'nın değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor!

150 bin TL ödüllü Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması başlıyor.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla başlayan yarışmanın kayıtları 17 Mart 2017'ye kadar alınacak.

Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil Yol Projesi’nde oteller için 2.2 milyon beton dökülecek!

Karadeniz’de 8 ilin yaylasını bağlayacak 2 bin 600 kilometrelik Yeşil Yol Projesi’nde sadece oteller için 2 milyon 250 bin metrekare beton dökülecek. Bitince Bartın, Kilis ve Yalova’nın alanından daha çok beton kullanılmış olacak.

Ankara Yeşil Vadi projesine hibe desteği verilecek!

Ankaralı işadamı Barış Aydın, yapımı için 70 dönümlük arazisini verdiği Yeşil Vadi Projesi için 1 milyon TL hibe desteği sağlayacağının sözünü verdi.

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması sonuç 2017 Haberi

Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması sonuç 2017

BAKANLIK SANATÇILARI ÇEVRE İÇİN BİR ARAYA GETİRDİ

Diriliş Ertuğrul Ekibi de Yeşilbakış’ta


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çevre farkındalığının arttırılması için “Yeşil Bakış Kısa Film Yarışması” düzenliyor. Yarışmaya katılan kısa filmlerin değerlendirmesini 5 kişiden oluşan jüri heyeti yapacak. Jüride Yeşilçam’ın ünlü yıldızlarından Ediz Hun, Diriliş Ertuğrul dizisi ekibinden Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan yer alacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Çevre Koruma Vakfının üniversiteli gençler arasında çevre farkındalığının artması ve genç yeteneklerin sinema sektörüne katılımının sağlanması için başlattığı yarışmanın jüri heyeti belli oldu.


Yeşilçam yıldızı Ediz Hun, Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile birlikte jüri de; Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Esra Bilgiç yer alacak.


Başvuruların başladığı yarışmaya katılım sağlamak isteyen öğrenciler yarışmanın web sayfasından (www.yesilbakiskisafilm.com) 17...